Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Különféle sült rudak papagájoknak, 43 gramm

Különféle sült rudak papagájoknak, 43 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 6

6-féle, különböző ízesítésű, fellógatható, sült rágórudat tartalmazó csomag. Ezzel néhány naponta variálható a papagájoknak adott jutalomfalat vagy napi csemege, így a változatosság maximalizálható és a kellően sokféle ennivaló kérdése is megoldódik. A sült rudakkal a papagájok sokáig elbíbelődnek, leköti a figyelmüket és mindegyiknek más az íze és az összetétele.

Hasonló termékek

1 db rúd súlya 43 gramm, 6-féléből lehet választani. - Gyümölcs
- Tojás
- Erdei gyümölcs
- Méz
- Piskóta
- Trópusi gyümölcs
Kiegészítő takarmány papagájok számára. A pálcikák nagyon kedveltek, mert a madaraknak a finomságok mellett szórakozást is nyújtanak. Praktikus kampóval rendelkeznek a ketrecbe akasztáshoz. A fogyás tempójától függően néhány naponta érdemes egy másik fajtát belógatni a papagájnak a ketrecbe. Ami lepotyog róla, azt a ketrec alján összeszedik. A rúd a sütés során átveszi a méz ízét, így általában ezt is szétrágják.

A papagájok ízlésvilágával kapcsolatosan két dolog egész biztos kijelenthető: nagy az igényük a változatosságra és imádják az édességet. Az elsőre a magyarázat az eredeti élőhelyük, a trópusi területek és az esőerdők minden elképzelést felülmúlóan változatos növényvilága. Ezeken a helyen szinte végtelen fajta, mindig friss eledel közül válogathatnak ezek a madarak, ilyen körülményekkel pedig a háziasítás során lehetetlen szolgálni nekik. De próbálkozni azért érdemes, vagyis törekedni kell a minél nagyobb számú variációra a felkínált takarmányok terén. A Nestor Bombonierka Különféle sült rudak papagájoknak terméksorozat egy kiváló lehetőség ennek elérésére.

Összesen 6-féle összetevőkből álló sült rudakból lehet választani, a 3 gyümölcsös (sima, erdei, trópusi) mellett tojásos, mézes és piskótás alapon sütött rúd van még. Érdemes mindet kipróbálni, hogy kiderüljön, a papagájunk melyiket szereti a legjobban, bár a legvalószínűbb, hogy az összeset. Fiatalabb, ügyesebb papagáj-állomány esetén a rudakat bátran fel lehet lógatni a ketrec tetejéről lefelé is, a madarak rá fognak mászni-repülni, ezzel is elég komoly tornagyakorlatokat és extra mozgást lehet biztosítani nekik.

A Nestor Bombonierka Különféle sült rudak papagájoknak a nevelést is segíteni tudják. A rudat az egyik kezünkbe fogva a madártól olyan távolságra kell tartani, hogy azt még épp ne érje el. A rúd és a madár közé szép lassan oda kell tenni a másik, üres kezünket, félősebb papagájok esetén csak egyetlen ujjat. Némi várakozás után a madár fel fog lépni a gazdi kezére vagy az ujjára és meg fogja tanulni, hogy ettől a helyzettől nem kell félnie.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >