Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés
Yoyo Mézeskarika hullámos papagájnak 70g
Yoyo Mézeskarika hullámos papagájnak 70g
Házhoz szállítás (1200 Ft)
PickPackPont átvétel (1400 Ft)
Szállítási idő: 2 munkanap
PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés
Értékeld! 
Értékelés: 5.0 / 2

A Yoyo Mézeskarika segítségével a kis-vagy közepes méretű papagájnak szórakoztató és tápláló eleséget adhatunk, kiegészítőként a napi megszokott alaptakarmányok mellé. Mivel a legtöbb egzotikus madár édesszájú, de cukrot nem ehet, ezért a mézzel megédesített takarmányokat mindig nagy örömmel fogyasztják.


A karikát a kalitka oldalára vagy a tetejére kell felakasztni, olyan helyre, ahol a madár némi mászás vagy tornázás után tudja elfogyasztani, akár lógó helyzetben is. Így a táplálkozás szórakozás is egyben.
Érdemes olyankor felenni, amikor a papagáj nagyjából már jóllakott, hogy másnapra is maradjon belőle valami, ne egyben egye meg.
Összetevők: fehérköles, vörösköles, fénymag, méz.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >