Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Hullámos papagáj Premium táp, 1kg, Prestige

Hullámos papagáj Premium táp, 1kg, Prestige
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 4

A Versele Laga Premium Prestige Budgies egy hullámos papagájoknak összeállított, dúsított magkeverék extrudált V.A.M. pelyhekkel. Etetésével elérhető az optimális bélműködés és emésztés (Florastimul). Különlegessége, hogy a takarmány mellett tisztított kagylóhéjat tartalmaz, mely a zúza működését segíti.

Hasonló termékek

A takarmány jellemzői:
- dúsított magkeverék: vitaminokkal, aminosavakkal és ásványokkal az optimális táplálás érdekében
- jó bélműködést és emésztést biztosít
- tisztított osztrigahéj-adalék a zúza megfelelő működéséért
Összetétel:
Magok (chia 2%), pékáruk, gabonafélék, zöldségfehérje-kivonat, ásványok (osztirga héj 2%), növényi származékok, gyümölcs (10% gyümölcshús), olajok és zsírok, cukrok.
Adalékanyagok/kg:
- Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: Vitamin A 8800 IU, Vitamin D3 1600 IU, Vitamin E 20 mg, 3b103 (iron) 20 mg, 3b202 (iodine) 1.5 mg, E4 (copper) 7 mg, 3b502 (manganese) 48 mg, 3b603 (zinc) 45 mg.
- Technológia adalékanyagok: Antioxidánsok.
Adagolási javaslat:
Naponta, folyamatosan etethető. Adható mellé zöldség, gyümölcs, fürtös köles, vitaminok, kiegészítők.
Nyersfehérje 14% Nyerszsír 6% Nyersrost 7% Nyershamu 6,5% Kalcium 0,9% Foszfor 0,4% Lizin 0,35% Metionin 0,35% Treonin 0,4%

A hullámos papagájok a fajon belül a kifejezetten kisigényű, könnyen tartható madarak csoportjába tartozik. De ettől még a gazdinak kötelessége a lehető legtöbbet nyújtani a papagáj számára, ehhez pedig a Versele Laga Premium Prestige termékcsalád tagjai hathatós segítséget nyújtanak, olyannyira, hogy a legtöbb papagájtulajdonosnak ezeket már rég nem kell bemutatni, rendszeresen nagy megelégedéssel vásárolják őket.

A Versele Laga Premium Prestige Budgies egy különleges, más eledelekben nem megtalálható kiegészítőekkel ellátott takarmány. Az ilyen extra az osztrigahéj, mely a zúzógyomor működését segíti elő. Emellett gyümölcshúsokat is tartalmaz, melyeket a papagájok imádnak, főként barack, alma és körte szerepelnek benne.

Friss takarmányként adható mellé saláta, sárgarépa, zeller, reszelt főtt tojás, az utak mellől összeszedett tyúkhúr, mindez persze csakis friss, egészséges és alaposan megmosott állapotban. Lehet kísérletezni szeletbe vágott szilával, körtével, szőlővel és mandarinnal is. A hullámos papagájok ízlése elég változó, de mindegyikük esetében meg lehet találni a kedvencet, amikkel a Versele Laga Premium Prestige kiegészíthető a még változatosabb táplálkozás érdekében.

A Versele Laga Premium Prestige Budgies etetése egyszerű: betehető önadagolós etetőbe vagy fellógatott etetőcsészébe is. Több papagáj esetén madaranként kell lennie 1-1 önálló helynek, ahonnan enni tudnak, a kialakítás itt nem lényeges, de fontos az egymástól független evés lehetősége, mert ha ez nincs meg, a papagájok csúnyán összevesznek a takarmányon. Amire figyelni kell, hogy evés után/közben a madarak az elhasznált héjaknak csak egy kisebb részét dobják le a földre, sok az etetőtálban marad és ettől úgy fog kinézni, mintha még lenne mit enniük, valójában viszont ezek már csak ehetetlen héjak, ezért erre érdemes odafigyelni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >