Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Beszédserkentő kismag hullámos papagájnak, 20g

Beszédserkentő kismag hullámos papagájnak, 20g
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A beszédgyöngyöket jutalomfalatként használva a papagájjal közös gyakorlás igazán szórakoztató! A napon érlelt köles keveréke ízletes motivációt nyújt a beszélni tanított kiskedvencnek. Ha sikeresen kimondta, amire tanítjuk, akkor jár a jutalomfalat. Ezenkívül a keverék fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint lecitint tartalmaz.

Hasonló termékek

Vitakraft: Beszédgyöngyök papagájok számára, 20 gramm
Kiegészítő takarmány madaraknak
A papagáj tanítása mindig a pozitív motiváción alapul, legyen szó mutatványok, gyakorlatok elsajátításáról vagy beszédtanításról. A madár onnan fogja tudni, hogy valamit jól csinált, hogy jutalomfalatot adunk neki. Így rögzül benne a helyes viselkedés és mivel mindegyikük elég tanulékony, a módszer már rövid távon is szép eredményekkel kecsegtet. - Vitaminokkal és ásványi anyagokkal
- Cukormentes recept
- Festékek és tartósítószerek nélkül
Ajánlott adag: fél teáskanál naponta
Összetétel:
Gabonafélék (köles 85,5%) magvak, ásványi olajok és zsírok, élesztő
Adalékok / kg: 3a672a, A-vitamin 6000 NE E671, D3-vitamin 600 NE E1, vas 14,00 mg 3b201, jód 4,97 mg E5, mangán 39,98 mg 3b605, cink 20,04 mg
Technológiai adalékanyagok: 3800 mg lecitin

Az összes papagájtartó nagy, közös álma egy beszélő tollas kedvenc. Fajtától, nemtől, életkortól és egyáltalán mindentől függetlenül ezt várja a saját papagájától mindenki. A beszéd, pontosabban az emberi beszéd utánzása az a képesség, ami világszerte híressé tette ezeket a madarakat. Hogy melyikük mennyire hajlamos erre, az nagyon sok mindentől függ.

Általános nézet a témában, hogy az egyedül tartott, fiatal hím papagájt lehet a leginkább beszédre tanítani (itt most nagylelkűen engedjük el, hogy papagájt egymagában tartani nem szabad). A fiúk valóban tehetségesebbek, de összezárva egy sokat szövegelő hímtől a tehetségesebb nőstény is el tudja tanulni az emberi szavakat.

És itt a tanulás a lényeg, mert vannak ugyan fajok, melyek autodidakta módon, pusztán megfigyelés útján képesek egy csomó emberi szöveget eltanulni és visszaadni (például az arák és a jákók, de a sándorpapagáj is meglepően tehetséges ebben), mégis a célzott beszédtanítás a kérdés kulcsa.

A papagájok tanításának legeredményesebb módja a pozitív megerősítés: adunk neki egy feladatot, kudarc esetén semmit nem kell csinálni, siker esetén jutalmat kap. Ebben segít a Vitakraft Beszédserkentő kismag hullámos papagájnak. A beszédtanítás annyiból áll, hogy ismételgetni kell a papagájnak a megtanítani kívánt kifejezést egészen addig, amíg el nem kezdni kimondani (persze technikai segítség, magnó vagy okostelefon bevethető, a madárnak mindegy, hogy honnan jön a hang). Sikeres esetén a papagáj kapjon pár szem Vitakraft Beszédserkentő kismagot, aztán lehet is folytatni a tanítást.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >