Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Csőrkoptató ásványi kocka Bird`s World

Csőrkoptató ásványi kocka Bird`s World
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.3 / 3

A háziasított papagájnak lényegesen kevesebb lehetősége van koptatni a csőrét, mint a vadon élő társainak. Hogy ennek ne lehessen az állatorvosnál végződő csőrtúlnövés a vége, mesterséges módon kell tudni fokozatos és állandó jelleggel visszakoptatni a madár csőrét. Erre a különféle csőrkoptatók használata a legjobb.

Hasonló termékek

Ásványokat tartalmazó csőrkoptató kocka.
Kifejezetten tartós, nem porlad el, a papagáj számára ízletes, szívesen rágcsálja, figyelmét leköti, ezzel az egészségmegőrzés mellett szórakoztató időtöltést is biztosít. Az ásványi kocka elhelyezésére figyelni kell, lényeges, hogy olyan helyre tegyük, ahol minden papagáj könnyen hozzáfér de ugyanakkor nem gátolja őket az evésben, a játékban vagy a mozgásban.

Méretei: 4cm hosszú, 3cm széles, 2cm magas

A csomag két kisebb kockát tartalmaz.

A papagájok csőrének és karmainak növekedése gyakorlatilag folyamatos, egész életén át tartó folyamat, melynek sebessége változik az idők folyamán és sok külső tényező függvénye, de meg nem áll semmikor. Nagyon sok esetben ezzel a ténnyel a papagáj gazdája nincs is tisztában, mert a csőr növése és kopása egyensúlyban tud maradni akár a madár teljes élettartamára.

Amelyik papagáj nem ilyen szerencsés, annak a túlnövő csőr több szempontból is meg tudja keseríteni az életét. maga a túlnövés evési és általában véve csőrhasználati nehézségeket okoz, az áldozatul esett madár nem tud megfelelően mászni és vakarózni - tollászkodni sem lesz képes. A másik baj, hogy ezen az állapoton már csak az állatorvos képes segíteni, ez pedig sok stresszel jár: a papagájt oda kell vinni, törülközőbe csavarva rögzíteni kell és maga a vágási-rövidítési procedúra is egy kellemetlen, a madár számára rémületes folyamat.

Mely papagájfajok vannak veszélyben és mit lehet tenni a csőr túlnövése ellen? A nagytestű, sokat rágó fajtáknál, például az aráknál ritka a csőrtúlnövés. Náluk inkább a túl erős és túl hegyes csőr a probléma. A kicsik, hullámosok és nimfák keveset rágnak, ezért náluk a jelenség sokkal gyakoribb.

A Karlie Csőrkoptató ásványi kocka egy nagyon hatékony megoldás és a túlnövésen kívül a madarak vitaminellátását is hatékonyan tudja javítani, mert ezt rágcsálva nem csak a csőr fog megfelelő mértékben kopni, de közben rengeteg hasznos ásványi anyag is bekerül a papagáj szervezetébe.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >