Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Gyümölcskoktél hullámos papagájnak, Vitakraft, 200 gramm

Gyümölcskoktél hullámos papagájnak, Vitakraft, 200 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A kifejezetten hullámos papagájoknak készült Vitakraft gyümölcskoktél tökéletes kiegészítő eleség a megszokott magok mellé adagolva. A koktél aszalt illetve szárított gyümölcsök keveréke. A kisebb testű papagájok és a törpepapagájok is szeretnek a magasan lecsüngő termésekből, gyümölcsökből fogyasztani.

Hasonló termékek

A papagáj számára változatos, vitamingazdag, tápláló gyümölcsökből és különféle magokból összeállított, ízletes kiegészítő eleség. Az alapeledelhez kell hozzákeverni. Tartalma gabonamagvak, gyümölcsök, olajok, zsírok, tojásfélék, ásványi anyagok.
A mozgással és a szórakozással járó előnyökön túl a Vitakraft gyümölcskoktél magas vitamintartalma segít a madarak egészségének és vitalitásának megőrzésében, a gazdi legnagyobb örömére! A megfelelően táplált papagáj egészséges, vidám és hosszú életű lesz.

A papagájok egészségének, és ezen keresztül hosszú és egészséges életének egyik alapfeltétele a kielégítően változatos takarmányozás. Ennek az okát nem bonyolult belátni: eredeti, természetes élőhelyeiken a papagájok hatalmas madárrajokban járják a trópusi erdőket, és szinte végtelen a variációja annak az ennivalónak, amihez hozzájutnak.

A papagáj gazdájának törekednie kell arra, hogy a madár minél változatosabb táplálékban részesüljön. A Vitakraft, mint mindig, most is képes segíteni: a Gyümölcskoktél hullámos papagájnak egy kiváló alapanyagokból összeállított, változatos keverék szárított gyümölcsökből.

A madarak általában az édes gyümölcsöket szeretik. A Vitakraft Gyümölcskoktél egyik hatalmas előnye, hogy a téli vagy kora tavaszi szezonban is bevethető, amikor szinte semmilyen friss gyümölcsöt nem lehetséges emberi áron beszerezni. Ilyenkor jön igazán jól a szárított gyümölcskoktél.

Az etetése egyszerű, mielőtt a madarak megszokott mageleségét az etetőtálba vagy az önetetőbe raknánk, bele kell keverni egy adag Vitakraft Gyümölcskoktélt, és úgy felkínálni nekik. Egy másik lehetséges módszer, ami főleg nagyobb papagájállomány esetén ideális, ha egy teljesen külön tálba rakjuk a tiszta gyümölcskoktélt. Ilyenkor nem kell összekeverni a magkeverékkel. Ennek a módszernek az az előnye, hogy 1-2 madár mindig hozzájut a gyümölcsökhöz, amíg a többiek a magkeverékből táplálkoznak. Mivel ezek a madarak evés közben is a változatosságot szeretik, ezért kialakul egy automatikus forgás, és időnként helyet fognak cserélni, hogy felváltva ehessék a sima magkeveréküket és a Vitakraft Gyümölcskoktélt.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >