Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Gyümölcskoktél hullámos papagájnak, Vitakraft, 200 gramm

Gyümölcskoktél hullámos papagájnak, Vitakraft, 200 gramm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A kifejezetten hullámos papagájoknak készült Vitakraft gyümölcskoktél tökéletes kiegészítő eleség a megszokott magok mellé adva. A koktél aszalt illetve szárított gyümölcsök keveréke. A kisebb testű papagájok és a törpepapagájok is szeretnek a magasan lecsüngő termésekből, gyümölcsökből fogyasztani.


Az eledel legideálisabb felkínálási módja, ha a kalitka vagy ketrec tetejére rögzítve lelógatjuk, mert így a papagájok a természetben megszokott módon tudják összeszedni az ennivalót. Ezzel az etetési módszerrel az unatkozástól is megóvjuk a madarat és a napi tornaadag egy részét is sikerrel biztosítjuk számára.
A mozgással és a szórakozással járó előnyökön túl a Vitakraft gyümölcskoktél magas vitamintartalma segít a madarak egészségének és vitalitásának megőrzésében, a gazdi legnagyobb örömére!

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >