Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Bird`s World szépia ásványi bevonattal, banános, 70 gr

Bird`s World szépia ásványi bevonattal, banános, 70 gr
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A banán ízű ásványi kő és a szépiacsésze kombinációja egy kiváló, egészséges étrend-kiegészítő, tisztán természetes alapon. Etethetősége ideális, a benne lévő tápanyagok könnyen és gyorsan felszívódnak. A szépiahéj a természetben a madarak népszerű kalciumforrása, és más ásványi anyagokat is tartalmaz.

Hasonló termékek

Az eleség ideális a csőr koptatására, megvédve azt a túlnövéstől, ezzel értelmes foglalkozást kínál a madárnak, aki így kevesebbet unatkozik. A szépia héja egy tintahal belső mészhéja, tiszta, természetes anyag. A természetben a papagájok ezekhez az anyagokhoz egyszerűen hozzájutnak, mert amikor az ösztöneik azt diktálják nekik, lemennek a vízpartokra és megkeresik ezeket. Fogságban erre nincs lehetőségük, szükségük azonban ugyanúgy van rájuk, ezért kell nekik a szépia ásványi bevonattal.
Súly: kb. 70 g
Méret: kb. 12 x 5 cm

Aki látott már papagájt kalitkában vagy ketrecben élve, az egész biztos látott már szépiát is. Ez a meglehetősen alapvetőnek számító, olcsó, hatékony felszerelés a legtöbb kalitkában szerencsére megtalálható.

A szépia a közönséges tintahal testében lévő belső meszes héj, mely kiváló mészforrásként szolgál a papagájoknak, rágcsálása szórakoztató, és nem mellékesen az ízét is szeretik. A Karlie Bird`s World szépiája akasztófüllel is rendelkezik, így könnyen fel lehet lógatni a ketrec oldalára. Idővel a papagájok kirágják a fülek szélét és a szépia lepotyog, vagy rajta lógva eltörik. Ilyenkor jó megoldás lehet kifúrni a közepénél és egy madzaggal fellógatni, így még mozog is és ettől még szórakoztatóbb lesz a madaraknak. Átmenőcsavarral is lehet rögzíteni, ha van egy megfelelő ülőrúd, aminek a vége alkalmas a csavar megtartására. Sokféle felhasználási variáció létezik tehát.

A papagájok közismerten imádják az édes gyümölcsöket. Egy fajtákon átívelő közös nevező köztük a banán. A legkisebbektől, például a hullámos papagájoktól egészen az arákig a legtöbb papagáj falja a banánt. A Karlie szépiájának a hozzáadott banán a különlegessége, ennek köszönhetően a legválogatósabb madár is meg fogja enni.

Mikor aktuális szépiát adni a papagájnak? A kalcium és a mész pótlása a természetben rendszeres, így a szépia etetése sem lehet szezonális, egész évben rendelkezésre kell állnia. A tollváltás és a szaporodás időszakában az ásványi anyagok extra pótlásáról az áruházunk Gyógyszerek és Vitaminok kategóriái alatt található táplálékkiegészítőkkel gondoskodhatunk.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >