Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés
Vörös köles díszmadaraknak, 450 gramm
Vörös köles díszmadaraknak, 450 gramm
Házhoz szállítás (1200 Ft)
PickPackPont átvétel (1400 Ft)
Szállítási idő: 2 munkanap
PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés
Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Kiváló étrendi hatású, a többi gabonához képest rosttartalma magasabb, vastag és kemény héjú, apró méretű mag, amely a papagájok teljesítményére kitűnő hatással van. A köles négy színváltozata közül – fehér, sárga, vörös és zöld – a vörös köles rendelkezik a legkeményebb, míg a fehér a legpuhább héjjal.


A vörös kölest Magyarországon főleg madáreleségnek termelik, emberi fogyasztása ritja. Kistestű papagájok magkeverékéhez adagolva ideális kiegészítő takarmány.
Tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a papagáj fejlődését, a megfelelő kondíció megtartását a dús tollazatot, segít megtartani az ép és erős csontozatot, ezek által pedig segít elérni az egészséges és hosszú életet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >