Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Erdei gyümölcsös rúd hullámospapagájnak, 2 db, 85 gramm

Erdei gyümölcsös rúd hullámospapagájnak, 2 db, 85 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 6

A rágórúd egy különleges, kissé rendhagyó takarmány, amelynek minden összetevőjét a papagájok igényeinek és preferenciáinak megfelelően válogatták össze a Nestor profi munkatársai. Kiváló vitamin-, mikro- és makroelem-forrás, amelyek mindegyike szükséges a díszmadarak megfelelő fejlődéséhez. A doboz tartalma 2 darab, a súlyuk 85 gramm.

Hasonló termékek

A sült finomság közepén elhelyezkedő falécnek köszönhetően a táplálás mellett ez a termék segíti a túlnőtt csőr lekopását, ezenkívül a madarak maguknak szedik a magokat, akárcsak a vadonban, így az étel megszerzése nagyszerű szórakozássá válik mely egyben örömet is okoz. Kizárólag természetes összetevőkkel, a sütőipari termékek hagyományos feldolgozási technológiájával készült termék.
Összetétel: köles, liszt, orsóféreg, vörös köles, erdei gyümölcsök 6%, nádcukor, zabpehely, lenmag, kukorica-granulátum, kender.

Mi a papagájok ideális gyümölcsadagja, vagyis mi az a napi mennyiség, ami egészségesnek tekinthető, nem is kevés és nem is túl sok? Megoszlanak a vélemények. A túl kevés gyümölcs hiánybetegségekhez, a túl sok pedig hasmenéshez vagy túl laza állagú széklethez vezethet. Nagyon sok múlik a papagáj fajtáján, érdemes utánanézni ennek is. Egy ausztráliai hullámos vagy egy afrikai jákó papagáj egész biztos kevesebb gyümölcsöt eszik a természetben, mint azok a rokonaik, akik a dél-amerikai dzsungelből származnak, mint például az arák.

A Nestor Kolba Stick erdei gyümölcsös rágórúdja hullámos papagájok és más, kisebb testű díszmadarak számára készült. Ez egy szórakoztató takarmány, mely a madár által már jól ismert magokon kívül édes gyümölcsöket is tartalmaz - a papagájok édességek iránti vonzalmát a legtöbb gazdi már megtapasztalta pályafutása során, ami édes, azt mindegyikük szereti. A dobozban 2 db rágórúd található, az adagolást érdemes egyesével megejteni, mert egyébként ezt a finomságot fogják elfogyasztani a napi takarmányuk helyett.

A rúd végén egy műanyag akasztó található, ennél fogva lehet fellógatni a ketrecbe vagy kalitkába. Az elhelyezés akkor ideális, ha a madárnak egy kis tornázásba vagy repülésbe kerül, hogy elérje (idős vagy ügyetlen papagáj esetén persze meg kell könnyíteni a dolgát). A rudat akkor is bent lehet hagyni, ha már elfogyott róla az eleség, mert a madarak az üres rudat is szeretik, mivel az átveszi az édes ízeket. Így a fa elrágásával is sokáig el tudnak szórakozni. Kisebb ketrecek sarkába ülőrúdként is be lehet illeszteni a megmaradt rudat.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >