Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Gyümölcsös rúd papagájoknak kiwi + eukalyptus, 140g, 2 darab

Gyümölcsös rúd papagájoknak kiwi + eukalyptus, 140g, 2 darab
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 4

Napi takarmány vagy jutalomfalat a nevelési gyakorlatokhoz - a Gyümölcsös rúd papagájoknak kiwi + eukalyptus, 140g, 2 darabos papagáj-eleség mindkettőre tökéletesen megfelel. A keményre sütött finomságokkal sokáig elszórakoznak a madarak, tornagyakorlattá válik a táplálkozás így az unalmat sikerül messzire elűzni.

Hasonló termékek

Tartalma: kemencében 3 lépésben megsült magpálcika (2db). Finom és egészséges elfoglaltság szeretett kedvenced számára, mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítők nélkül.
Összetétel: magvak (11,7% napraforgómag), gabonafélék, zöldségek (4% sárgarépa), gyümölcsök (2% kiwi), növényi melléktermékek (2% eukaliptusz).
Kizárólag természetes anyagokból, kiváló összetevőkből, 3 különféle fokozaton keményre sütve - hamar igazi papagáj-kedvenc lesz belőle, elég egyszer megkóstoltatni a madárral, hogy megszeresse.

Gyümölcsös rúd papagájoknak kiwi + eukalyptus, 140 gramm, 2 darab egy csomagban. Ez a magos rágórúd különösen ajánlott kecske, nimfa, sándor illetve jákó papagájok számára. Nemcsak nagyszerű, egészséges táplálék, hanem sok elfoglaltságot nyújtó szórakozás is, amely a természetes körülmények közötti táplálékszerzésre hasonlítva a finomságok keresésére és szedésére ösztönzi a madaradat. A sült rudak, melyeket kiwi és eukalyptus segítségével turbóztunk fel, a szórakozás biztosításával segítenek felszabadítani a mindennapjaikat zárt térben töltő madaraink fölös energiáját. Ráadásul a fa középlécnek köszönhetően ez a termék aktívan hozzájárul a karmok és a csőr kopásához is. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, hagyományos sütőipari technológián alapuló termék melyet három különböző fokozatban sütöttek ki, ennek köszönheti különleges keménységét.

A papagájok a természetben rengeteget rágnak. Ezt a jellemvonásukat és a rágásra való abszolút igényüket fogságban tartva is megőrizték, ezért célszerű valami olyan dolgot rágatni velük, amit kifejezetten erre a célra szánunk, máskülönben a ketrec nem rágásra kitalált részei, extrémebb esetben a lakás bútorzata vagy berendezési tárgyai látják majd kárát a rágáshiánynak. A papagájt a legsikeresebben a rágni való ízével, állagával és kialakításával lehet a megfelelő irányban tartani, erre kiválóan megfelelő a gyümölcsös sült rágórúd. A gyümölcsöt kiwit és eukalyptust is tartalmazó rudat egyszerűen fel kell lógatni a madár élőhelyére egy jól elérhető helyre és onnantól nagyon hamar meg fogja szeretni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >