Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Mézes rúd hullámos papagájoknak, 2 db, 85 gramm

Mézes rúd hullámos papagájoknak, 2 db, 85 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.0 / 2

A rágórúd egy különleges, kissé szokatlan étel, amelynek minden összetevőjét gondosan kiválasztották a papagájok igényeinek és preferenciáinak megfelelően. Kiváló vitamin-, mikro- és makroelem-forrás, amelyek mindegyike szükséges a test megfelelő fejlődéséhez. A doboz tartalma 2 darab, a súlyuk 85 gramm.

Hasonló termékek

A sült finomság bázisát alkotó falécnek köszönhetően segíti a túlnőtt csőr lekopását, ezenkívül a madarak maguknak szedik a magokat, akárcsak a vadonban, így az étel megszerzése nagyszerű szórakozássá válik és örömet okoz. Kizárólag természetes összetevőkön és a sütőipari termékek hagyományos feldolgozási technológiáján alapuló termék.
Összetevők: méz 4%, köles, liszt, héj nélküli zab, vörös köles, kanári, zabpehely, lenmag, kender
Esszenciális összetevők: B1 0,8 mg / kg, vit. B2 3,0 mg / kg, vit. B6 1,5 mg / kg, vit. K3 1,5 mg / kg, vit. C 20,0 mg / kg

A papagájok figyelmének hosszútávú fenntartása nem könnyű feladat. Márpedig az unalom ellenség, mert a magát lefoglalni nem tudó madár mogorva lesz, vagy állandóan kiabál, esetleg a tollait is tépni kezdi és ezek nemtől, életkortól és mérettől függetlenül mindegyiküket fenyegetik. Az egyik jó módszer ennek megelőzésére, ha olyan ennivalóval látjuk el őket, ami egyben a szórakoztatásukról is gondoskodik.
A két darabos Mézes rúd hullámos papagájoknak egy kiváló ötlet lehet, ha egyszerre szeretnénk egészséges, finom étellel etetni és közben elfoglalni a papagájt. A rudat fel kell lógatni a ketrec olyan pontjára, ahonnan a papagáj eléri (a hullámosok néha meglepő mértékben akrobatikusak, ezért náluk még csak ez sem feltétel, egyszerűen rárepülnek a nehezen elérhető helyre belógatott rúdra).
A papagájok lógnak a rúdon, miközben rágják, tornáznak rajta és ugrálnak körülötte, ezek a viselkedésformák pedig mind a természetes, esőerdei vagy trópusi körülményeikre emlékeztetik őket, ahol ugyanezekkel a módszerekkel jutottak hozzá a napi betevő eleséghez. Ez sokkal izgalmasabb és természetközelibb táplálkozási mód számukra, mint az etetőből kienni a takarmányt.
Természetes összetevőinak köszönhetően a Mézes rúd tápláló és finom, a méz pedig egy kettős csodafegyver: a sütésnek köszönhetően egyrészt stabilan egyben tartja az egész rudat, másrészt pedig az édesszájú papagájok is imádják és persze nagyon egészséges is. A lerágott rudazat fa közepe is átveszi az édes ízt, így azt is a kalitkában lehet hagyni, mert a papagájok idővel teljesen szétrágcsálják.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >