Vásárlás: Gyógyszerek / Vitaminporok


Általános immunerősítő szerek, melyek növelik a madár ellenállóképességét. Tollcsere idején kifejezetten ajánlott, de az év bármely szakában adható időszakos jelleggel. Legtöbbjüket a madár eledeléhez keverve kell adni, a csomagoláson ott az adagolás, ami a papagáj méretének és fajtájának függvényében is változik.

Complete vitaminok nimfa és nagypapagájoknak 20g

Complete vitaminok nimfa és nagypapagájoknak 20g
Ez a mix tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás az általános jóllérért. A napi táplálékból a papagáj nem kapja meg azt a vitaminmennyiséget, amire szüksége van és amit természetes, vadonbéli életformájában könnyedén be tud szerezni. Ezért a papagájegészség megőrzése érdekében ezt a hiányt pótolni szükséges.

100 Ft / 20 gramm

Készlet: 15
Vitaminok andulka hullámos papagájnak 20g

Vitaminok andulka hullámos papagájnak 20g
Ez a keverék tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás a papagáj általános egészségének megőrzéséért. Madarunk a napi táplálékból nem jut hozzá ahhoz a vitaminmennyiséghez, amire szüksége lenne és amit természetes életformájában napi szinten megkap. Ezt a hiányt pótolni kell, hogy a madár hosszú életű legyen.

90 Ft / 20 gramm

Készlet: 15
Vitaminok jóddal hullámos papagájnak 20g

Vitaminok jóddal hullámos papagájnak 20g
Vitaminok jóddal hullámos papagájoknak 20g Kiváló kiegészítő eledel apró papagájoknak - jódos oldatba áztatott magkeverék. A jód létfontosságú elem a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, ezáltal a jód hozzájárul a madarak megfelelő anyagcseréjéhez, megőrizve egészségüket és jókedvüket, ami a gazdinak is fontos.

90 Ft / 20 gramm

Készlet: 18
Tollváltást segítő vitamin kanáriknak 20g

Tollváltást segítő vitamin kanáriknak 20g
Vitamin kanáriknak a szép tollakért, 20g. Kiegészítő eledel kanáriknak. Válogatott magkeverék, amely olajos magvakat, vitamin-és ásványianyag-koncentrátumokat tartalmaz. Ez a mix tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás kanáriknak, legfőképp a tollváltás során, amely folyamat fokozottan veszi igénybe a szervezetet.

90 Ft / 20 gramm

Készlet: 10

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >