Vásárlás: Gyógyszer / Vitamincseppek


Ezt a fajta immunerősítőt a papagáj ivóvizébe kell csepegtetni, a csomagoláson feltüntetett adagok szerint. Az ízük nem rontja el az ivás élményét. Célszerű az ivóvíz napi cseréje alkalmával becsepegtetni, mert a madár a legtöbbször olyankor iszik, amikor friss az ivóvize. A tájékoztató elolvasása mindig fontos, mert van csepp, amit állandó jelleggel, másokat pedig kúraszerűen kell alkalmazni.

Nektar-Vit nimfa papagájoknak 30ml

Nektar-Vit nimfa papagájoknak 30ml

Nektar-Vit egy ideális táplálékkiegészítő nimfa papagájok számára. Magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában nimfa papagájok számára. Megerősíti a közepes méretű papagájok kondícióját és általános immunrendszerét, pótolja a táplálkozás hiányosságait, rendszeres etetése egészségessé teszi a papagájt.

A papagájos gazdik túlnyomó többsége elég hamar rájön arra, hogy a madara számára a magkeverék nem biztos, hogy maradéktalanul kielégít minden táplálkozási igényt (vagy ha magától nem is jön rá, elolvassa valahol, a papagájok tartásának online irodalma egyre nagyobb mértékben terjeszkedik, ma már ők a harmadik legnépszerűbb háziállat).

A gyári magkeverékeken kívül nagyon jó, ha 1-2 naponta friss gyümölcs és zöldség is kerül a papagáj etetőtáljába vagy fellógatva a ketrecébe. Ezekkel hosszasan el tud szórakozni és persze a teljes értékű táplálkozásnak is feltétlenül szükséges kellékei. Az adható és adni egyáltalán érdemes (mert a papagáj nem eszik meg mindent!) gyümölcsök, zöldségek listáját idővel ki lehet ismerni, ezek fajta és egyed szintjén is komoly szórást mutatnak, de a papagájízlés néhány próbálkozás után azért megfejthető.

Ha az első két dolgot, a magokat és a gyümölcsöket kipipáltuk, még egy lényeges takarmányozási elem marad a listán: a vitaminok. Az egészséghez madarunknak ezeket is hiánytalanul meg kell kapnia. A természetben ők az evés mellett különféle ásványokat, fakérgeket, kőzúzalékokat, agyagot rágcsálnak, ösztönösen tudják, mit és mennyit kell nekik megenni ezekből a kiegészítőkből. Fogságban erre persze nincs lehetőségük, és itt jönnek a képbe az áruházunkban beszerezhető vitamincseppek.

Ezek a vitamincseppek számos jó tulajdonsággal rendelkeznek. Adagolásuk egyszerű, a naponta adott friss vízbe kell belecsepegtetni az előírás szerinti mennyiséget, és kész is van. Az itatótál tisztítására a vitaminoktól függetlenül is oda kell figyelni, fontos a rendszeres elmosás, fertőtlenítés és öblítés.

Ezekben a könnyen adagolható papagáj táplálék-kiegészítőkben egyebek mellett megtalálható a B1-vitamin, a B2-vitamin, a B3-vitamin, a B12-vitamin, a C-vitamin, az E-vitamin, a K3-vitamin, a PP-vitamin, a biotin, a d-pantoténsav, a kolin-klorid, az inozitol, az L-lizin, a DL-metionin és a glükóz.

A vitamincseppek használatának pozitív hatásai hamar meg fognak jelenni a papagájon: energikusabb, élénkebb lesz, tollazata szebb, étvágya jobb, és úgy általában jobb képet mutat az egész papagáj. Az ajánlott vitaminok fajtánként eltérnek, erre a választáskor érdemes odafigyelni és a leginkább megfelelőt megvásárolni. Adagolás a csomagoláson feltüntetett módon.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >