Vásárlás: Gyógyszerek / Vitamincseppek


Ezt a fajta immunerősítőt a papagáj ivóvizébe kell csepegtetni, a csomagoláson feltüntetett adagok szerint. Az ízük nem rontja el az ivás élményét. Célszerű az ivóvíz napi cseréje alkalmával becsepegtetni, mert a madár a legtöbbször olyankor iszik, amikor friss az ivóvize. A tájékoztató elolvasása mindig fontos, mert van csepp, amit állandó jelleggel, másokat pedig kúraszerűen kell alkalmazni.

Nektar-Vit nimfapapagájoknak 30ml

Nektar-Vit nimfapapagájoknak 30ml
Nektar-Vit táplálékkiegészítő nimfa papagájok számára. Alkalmazása: a Nektar-Vit egy magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában nimfa papagájok számára. Megerősíti a közepes méretű papagájok kondícióját és általános immunrendszerét, pótolja a táplálkozás hiányosságait.

820 Ft / 30 ml

Készlet: 1
Nektar-Vit hullámos papagájoknak 30ml

Nektar-Vit hullámos papagájoknak 30ml
Táplálékkiegészítő hullámos papagájok számára. Alkalmazása: A Nektar-Vit egy egy magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában hullámos papagájok számára. Megerősíti a papagájok általános kondícióját és immunrendszerét, ezáltal javítva közérzetüket, megnövelve élettartamukat.

820 Ft / 30 ml

Készlet: 0
Vitacombi vitamincseppek madaraknak 10ml

Vitacombi vitamincseppek madaraknak 10ml
Kiválóan alkalmasa zárt körülmények között tartott és nevelt díszmadarak, papagájok vitaminigényeinek kielégítésére. Biztosítja egészséges fejlődését, a fiatal madár ellenálló-képességének kialakulását, valamint segítséget nyújt a tollváltási és a szaporodási időszak nehézségeinek átvészelésében is.

200 Ft / 10 ml

Készlet: 1
Madárdoktor multivitamin 30ml

Madárdoktor multivitamin 30ml
A Madárdoktor multivitamin készítmény a kedvtelésből, háziasított körülmények között tartott papagájok számára optimális arányban és könnyen hasznosítható-emészthető formában tartalmaz vízben és zsírban oldódó, létfontosságú vitaminokat, melyekhez a madár más formában nem, vagy csak kis mennyiségben jut hozzá.

270 Ft / 30 ml

Készlet: 1

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >