Vásárlás: Gyógyszerek / Vitamincseppek


Ezt a fajta immunerősítőt a papagáj ivóvizébe kell csepegtetni, a csomagoláson feltüntetett adagok szerint. Az ízük nem rontja el az ivás élményét. Célszerű az ivóvíz napi cseréje alkalmával becsepegtetni, mert a madár a legtöbbször olyankor iszik, amikor friss az ivóvize. A tájékoztató elolvasása mindig fontos, mert van csepp, amit állandó jelleggel, másokat pedig kúraszerűen kell alkalmazni.

Nektar-Vit nimfapapagájoknak 30ml

Nektar-Vit nimfapapagájoknak 30ml

Nektar-Vit táplálékkiegészítő nimfa papagájok számára. Alkalmazása: a Nektar-Vit egy magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában nimfa papagájok számára. Megerősíti a közepes méretű papagájok kondícióját és általános immunrendszerét, pótolja a táplálkozás hiányosságait.

Nektar-Vit hullámos papagájoknak 30ml

Nektar-Vit hullámos papagájoknak 30ml

Táplálékkiegészítő hullámos papagájok számára. Alkalmazása: A Nektar-Vit egy egy magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában hullámos papagájok számára. Megerősíti a papagájok általános kondícióját és immunrendszerét, ezáltal javítva közérzetüket, megnövelve élettartamukat.

Vitacombi vitamincseppek madaraknak 10ml

Vitacombi vitamincseppek madaraknak 10ml

Kiválóan alkalmasa zárt körülmények között tartott és nevelt díszmadarak, papagájok vitaminigényeinek kielégítésére. Biztosítja egészséges fejlődését, a fiatal madár ellenálló-képességének kialakulását, valamint segítséget nyújt a tollváltási és a szaporodási időszak nehézségeinek átvészelésében is.

Madárdoktor multivitamin 30ml

Madárdoktor multivitamin 30ml

A Madárdoktor multivitamin készítmény a kedvtelésből, háziasított körülmények között tartott papagájok számára optimális arányban és könnyen hasznosítható-emészthető formában tartalmaz vízben és zsírban oldódó, létfontosságú vitaminokat, melyekhez a madár más formában nem, vagy csak kis mennyiségben jut hozzá.

A papagájos gazdik túlnyomó többsége elég hamar rájön arra, hogy a madara számára a magkeverék nem biztos, hogy maradéktalanul kielégít minden táplálkozási igényt (vagy ha magától nem is jön rá, elolvassa valahol, a papagájok tartásának online irodalma egyre nagyobb mértékben terjeszkedik, ma már ők a harmadik legnépszerűbb háziállat).

A gyári magkeverékeken kívül nagyon jó, ha 1-2 naponta friss gyümölcs és zöldség is kerül a papagáj etetőtáljába vagy fellógatva a ketrecébe. Ezekkel hosszasan el tud szórakozni és persze a teljes értékű táplálkozásnak is feltétlenül szükséges kellékei. Az adható és adni egyáltalán érdemes (mert a papagáj nem eszik meg mindent!) gyümölcsök, zöldségek listáját idővel ki lehet ismerni, ezek fajta és egyed szintjén is komoly szórást mutatnak, de a papagájízlés néhány próbálkozás után azért megfejthető.

Ha az első két dolgot, a magokat és a gyümölcsöket kipipáltuk, még egy lényeges takarmányozási elem marad a listán: a vitaminok. Az egészséghez madarunknak ezeket is hiánytalanul meg kell kapnia. A természetben ők az evés mellett különféle ásványokat, fakérgeket, kőzúzalékokat, agyagot rágcsálnak, ösztönösen tudják, mit és mennyit kell nekik megenni ezekből a kiegészítőkből. Fogságban erre persze nincs lehetőségük, és itt jönnek a képbe az áruházunkban beszerezhető vitamincseppek.

Ezek a vitamincseppek számos jó tulajdonsággal rendelkeznek. Adagolásuk egyszerű, a naponta adott friss vízbe kell belecsepegtetni az előírás szerinti mennyiséget, és kész is van. Az itatótál tisztítására a vitaminoktól függetlenül is oda kell figyelni, fontos a rendszeres elmosás, fertőtlenítés és öblítés.

Ezekben a könnyen adagolható papagáj táplálék-kiegészítőkben egyebek mellett megtalálható a B1-vitamin, a B2-vitamin, a B3-vitamin, a B12-vitamin, a C-vitamin, az E-vitamin, a K3-vitamin, a PP-vitamin, a biotin, a d-pantoténsav, a kolin-klorid, az inozitol, az L-lizin, a DL-metionin és a glükóz.

A vitamincseppek használatának pozitív hatásai hamar meg fognak jelenni a papagájon: energikusabb, élénkebb lesz, tollazata szebb, étvágya jobb, és úgy általában jobb képet mutat az egész papagáj. Az ajánlott vitaminok fajtánként eltérnek, erre a választáskor érdemes odafigyelni és a leginkább megfelelőt megvásárolni. Adagolás a csomagoláson feltüntetett módon.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >