Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Amazonia fa játék óriáspapagájoknak (ara, jákó, kakadu)


Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 14

100%-ig természetes anyagok, hatalmas méret, tartós és erős kivitel, változatos szórakoztatás - ezek jellemzik a saját gyártású, boltban nem kapható, óriáspapagájoknak készített Amazonia fa játékot. A változatos színek és formák folyamatos rágni-és rombolni valóként szabnak gátat az unalomnak. Az arák imádják!

Hasonló termékek

Teljes méret: kb 25x25 cm
A papagájtartás egyik legnagyobb, állandó kihívása a madár figyelmének lekötése, mert ezek a szuperintelligens állatok nem tudják elviselni az unalmat, mindig kell nekik valami, ami le tudja kötni őket. A nap egy részére ezt olyan játékokkal lehet megoldani, melyek érdekesek, változatosak, ezért le tudják kötni a madarat.
Az Amazonia fa játék csak természetes anyagokat tartalmaz:
- kezeletlen fatörzs
- fakocka
- fagolyó
- természetes alapú, olajmentes Naturillo festék
- kenderkötél

Ezt a játékok nyugodtan rághatják a papagájok, nincs benne mérgező festék vagy műanyag.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Ez a masszív, hatalmas, színes és változatos játék nagyon sok papagáj szórakozását teremtette meg eddig. Műhelyünk egyik legsikeresebb termékét mutatja be ez az oldal. Hosszas kísérletezés és módosítgatás után született meg jelenlegi formája, melyet 4 ara papagájunk tesztelt és kritizált a maga módján, amíg ki nem hoztuk belőle a legtöbbet.

Az Amazonia afrikai szürke, nagy sándor vagy ara papagájok játékszere, de ideális kakadukhoz is, ők is nagyon jól elszórakoznak vele. A kisebbe papagájok esetleg félhetnek tőle vagy egyszerűen csak túl nagy nekik, de számukra vannak más termékek áruházunkban.

A játék felhasználása sokrétű, a bátrabbak lógnak is rajta, de alapfunckiója a rágás és a rángatás-birkózás, ezért úgy célszerű rögzíteni, hogy a madarak könnyen elérjék. Hatalmas méretének köszönhetően egyszerre több, nagytestű papagáj is el tud játszani vele, ha az egyik nekikezd, általában a másik is hamarosan kedvet kap hozzá.

Az Amazonia játék alapja egy erős és vastag középrész, ebből vannak kilógatva a játékok, kockák, rönkszeletek és golyók. A papagáj ezeknél fogva tudja rángatnia játékot, ez az elfoglaltság pedig hosszú időre képes lekötni, ezáltal elkerülhető, hogy unatkozni kezdjen, aminek a veszélyeivel a legtöbb gazdi tisztában van.

Örökké ez a termék sem tart, a brutális csőr és a hatalmas erő megteszi a hatását, a leeső elemeket azonban újra lehet hasznosítani, ha időnként egyet odaadunk belőle a madárnak, örömmel fogja szétrágni. A karabíner segítségével felrögzített törzset pedig még önmagában is szeretik rágni, rángatni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >