Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Tagna tobozos játék, felakasztható


Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 9

Ezt a játékot szinte bármilyen papagáj-élőhelyre beillesztheted. A kisebb testű madarak rárepülnek és felülnek rá, a nagyobbak rázni, tépni fogják, a közepes testűek pedig még lógni is tudnak rajta. A toboz a természetből jól ismert dolog ezeknek a madaraknak, ezért ettől a játéktól nem fognak félni, hamar elfogadják.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 30*30 cm
Anyaga:
- natúr fa
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
- fém kötőelemek a tobozok rögzítéséhez - természetes alapú kötél
Alapanyaga kezeletlen fa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére rögzíteni (ez tartozékként jár hozzá). Ideális mindenfajta díszmadárnak ketrecbe vagy nagy méretű kalitkába applikálva.
Az 5 darab tobozzal a papagáj sokat fog játszani, cibálja és rázza őket, sok madár rágcsálja is. A fa elemek keményfából készültek, ezért ellenállók. A rögzítőelemek vasból vannak.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Gyakori probléma a papagájtartás során, hogy egy új berendezési tárgy vagy játék félelmet kelt a madárban. A szokatlan dolgoktól, az újtól való félelem egy evolúciósan kódolt dolog ezeknél a zsákmányállatoknál, veszélyérzetük igen magas, hiszen a természetben rengeteg ellenség fenyegeti őket. Ezt a fajta idegenkedést, ahogy más többször utaltunk rá a leírásokban és a cikkekben, általában az újdonságra felrögzített eleség segíthet leküzdeni.

A Tagna tobozos játék esetében erre szinte sosincs szükség. A trükk a toboz, ami egész hasonló formában létezik ezeknek a madaraknak a természetes élőhelyén is. Így nem kell már bemutatni nekik és a játékkal is hamar meg tudnak barátkozni, köszönhetően az 5 db toboznak, amiből össze van állítva. A többi alkatrészt, a fatörzset, a színes kockákat és a láncot a legtöbben pedig már jól ismerik más felszerelésekről.

A játékot a közepénél, egy ponton lehet felakasztani. Ez ingatag, mozgékony jelleget ad neki, nagy tömege ellenére könnyen tudják mozgatni a madarak és ezért szívesen fognak játszani vele. Fa játékok termékcsaládunk többi tagjával igen hatékonyan kombinálható: időszakosan, néhány hetente érdemes cserélgetni ezeket, és akkor elkerülhető az idő előtt bekövetkező elhasználódás, vagy az, hogy a papagáj egyszerűen ráunjon, mert már túl régóta játszik vele.

Anyagai tartósak, a tobozok persze idővel elkopnak, de a termék összeállításának köszönhetően ezeket a természetben begyűjtött (és gondosan megmosott) darabokkal a gazdi könnyen tudja pótolni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >