Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Karikás játék papagájoknak, 26 cm

Karikás játék papagájoknak, 26 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 7

A papagájok számára a játék létszükséglet, majdnem annyira, mint a táplálék. Az unalom az ő esetükben ugyanis mentális betegségeket szül, mert állandó igényük van az ingerekre. Ez a színes és változatos játék egy jó megoldás lehet a papagáj figyelmének lekötésére, mert hosszan el tud szórakozni vele.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 26 cm, a karikák átmérője 4.5 cm
Anyaga: műanyag, a rajta lévő csengettyű könnyűfémből készült.
Tisztítását mosószeres vízzel kell végezni, legideálisabb a ketrec nagytakarításával (elmosásával) együtt. Ideális helye a papagájkalitka legmagasabb pontja.
A műanyag tartós, a kisebb méretű papagájok számára értékes és egyben hosszú távú szórakozást képes nyújtani, akkor sem megy hamar tönkre, ha minden nap sokat játszanak vele. ezen tulajdonságai miatt ár-érték arányát tekintve is kitűnő választás.

A papagájok játékának egyik legfontosabb tulajdonsága a változatosság. Egy idő után mindent meg tudnak unni, ezért lényegesek a változatos színek és formák. A játékokkal kapcsolatos egyik legfontosabb szabály a folyamatos cserélgetés. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem kell megvárni, amíg a környezetében lévő játékokat a madár megunja és nem foglalkozik velük többet, ehelyett a papagáj egyéniségének megfelelően időnként cserélgetni kell őket.

Ennek a módszernek megvan az a jótékony hatása, hogy az egyes játékok tovább tartanak és ritkábban kell másikat venni. A papagájok persze idővel mindent képesek tönkre tenni és emiatt az alkalmankénti játékvásárlás elkerülhetetlen. Áruházunk kínálatában barátságos árfekvésben lehet beszerezni sokféle játékot, így aki nálunk vásárol, annak a madara nem fog tudni unatkozni.

A 26 centiméteres Karikás játék egy igazán jó választás. Az ügyes gazdi úgy lógatja fel a ketrecben, hogy a papagáj több helyről is elérhesse és az is fontos, hogy fel tudjon mászni vagy röppenni rá és lógni rajta. A karikákon kívül a csengettyűvel is játszani tud. Ha több papagáj is van, érdemes többet is beszerezni belőle, hogy ne legyen féltékenykedés vagy veszekedés miatta.

A csatos felfüggesztésnek köszönhetően ezt a játékot kerti röpdék csirkehálós tetejéhez is tudjuk ajánlani, oda is könnyen felszerelhető. És egy jótanács az ijedős papagájok tulajdonosainak, mert ők sincsenek kevesen: ha a madár fél a játéktól, egy szál hosszú fürtös kölest kell keresztülbújtatni a karikákon, az meg fogja hozni a bizalmat és az érdeklődést.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >