Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Ayola papagáj játék 15x40 cm

Ayola papagáj játék 15x40 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 16

A kis termetű papagájok játékigénye épp olyan hatalmas, mint nagytestű társaiké, bátran kijelenthető, hogy ezen a téren a törpepapagáj és az ara között szinte nincs semmi különbség. Az Ayola többfunkciós papagáj játék hosszú távon segít a gazdinak megoldani a szórakoztatás sokszor összetett feladatát.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 15*40 cm
Anyaga:
- natúr fa
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Alapanyaga természetes, kezeletlen fa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére erősíteni (tartozékként jár hozzá). Ideális hullámos papagájok, nimfák, törpepapagájok, kecskepapagájok és hasonló méretű madarak számára.
A csengettyűkkel és a tobozzal a papagáj sokat fog játszani és ezek az alkotóelemek az igénybevételt is jól bírják. A fa elemek keményfából készültek, ezért ellenállók. A rögzítőelemek vasból vannak.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Az áruházunkban kapható Tolima fa háromszög mára már sok ara, jákó, sándor és más nagypapagáj kedvelt szórakozása lett. 2020 év végére pedig megérkezett áruházunkba ennek a kedvelt játéknak a kistestvére, ez az Ayola, a Tolima újragondolt, kicsit feltuningolt változata.

A kisebb testű papagájok játékigénye legalább ugyanakkora, mint az óriásoké. Ha keveset, esetleg csak egyetlen példányt tartunk belőle, akkor pedig sokkal nagyobb is. Ezért számukra a népszerű háromszögjáték kapott némi extra felszerelést is. A papagájok célzottabb lefoglalása érdekében a hintázás és a mászás mellett minden szárra felkerült egy-egy toboz és csengettyű.

Ezekkel az extra felszerelésekkel a papagájok rengeteget fognak játszani. A tobozt persze idővel szétrágcsálják, de ez egy kis kézügyességgel könnyen pótolható, szinte minden erdőben találni hasonlót, egy alapos mosás és szárítás után egyszerűen csak fel kell tekerni a pótlást a menetes szárakra.

Ayola papagáj játék 15x40 centiméteres méretben készül, tehát kifejezetten nagy méretűnek számít, ezért nagyméretű ketrecbe vagy röpdébe javasoljuk. Ha megfelelő légtér van körülötte, egyszerre több hullámos papagáj is rá tud ülni és játszani rajta.

A papagájok sokszor megijednek az új tereptárgyaktól, játékoktól. Ez a probléma viszonylag könnyen megoldható: az Ayola-ra egyetlen mozdulattal fel lehet helyezni pár kalásznyi fürtös kölest, ami hatékonyan tudja bátorítani a papagájt a felfedezésre és ismerkedésre. Nagyon félős madaraknál egy darabig a ketrecen kívül kell fellógatni a játékot, hogy szokni tudják a látványát.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >