Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Juburi tobozjáték


Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 11

A kicsiknek hinta, a nagyoknak boxzsák, ez a Juburi tobozjáték papagájoknak, amivel minden díszmadár megtalálja a maga szórakozását. Az erős lánc és a vastag külső fa teszi strapabíróvá ezt a játékot, így akár a legnagyobbak által támasztott kihívásnak is képes megfelelni és hosszú időre szórakoztató társa lesz a madárnak.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 14*36 cm
Anyaga:
- natúr fa
- fém kötőelem a rögzítéshez (akasztófül)
Alapanyaga természetes festékkel kezelt fa. Akasztófüllel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére erősíteni (a fül tartozékként jár hozzá). Különlegessége, hogy az összes papagájfaj le tudja foglalni magát vele mérettől függetlenül.
A fával és a tobozokkal a papagáj sokat fog játszani és ezek az alkotóelemek az igénybevételt is jól bírják. A tobozok és a lánc csörögnek, a keményfából készült tartóelemek pedig rendkívül ellenállók.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Ez a papagáj-játék tökéletesen alkalmas a destruktív energiák és a veszélyesen erős, lakás-és bútorromboló csőrök hosszú távú lekötésére és tulajdonosuk szórakoztatására. A vaskos fa alkotóelemek egy vastag és erős fémláncon vannak rögzítve, hogy mind a helyükön maradjanak még akkor is, amikor egy ara papagáj erős csőre teljes lendülettel cibálja őket. Ezeket a fakockákat csak egyféleképpen lehet leszedni: teljesen szét kell rágni őket! Ez viszont sokáig tart és a folyamat teljesen le tudja kötni a madár energiáit.

A fa rágása remek módja annak, hogy papagája csőrét egészségesen és megfelelő méretben tartsa. A tobozok rengeteg lehetőséget biztosítanak a rágáshoz és a csőrkoptatáshoz, emellett segítenek megelőzni a nemkívánatos, túlzott tollászkodás és a tolltépő viselkedés kialakulását, így a papagáj gyönyörű megjelenésű és egészséges lesz. Ráadásul a különféle keményfa összetevők és a folyamatos ingerek az agyát is lekötik, stimulálják. z olyan játékok, mint a Juburi tobozjáték, nagyszerűen elősegítik a játékon keresztül történő testmozgást.

Dobja fel papagájod napját azzal, hogy a tobozos madárjátékkal ösztönzöd a szórakozást. Négy toboz van egy mellé helyezve egy nagyobb, hántolt és lakkozott faágra, mely természetes fából készült. A játékot egyáltalán nem kezeljük vegyi anyagokkal (pl. olajjal, vízlepergető szerekkel, viasszal stb.) ezért a madár nyugodtan rágcsálhatja, semmi baja nem lesz tőle. A könnyű rögzítéshez egy gyorskapocs van mellékelve, ezzel egyszerűen lehet rögzíteni gyakorlatilag bárhová.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >