Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Tükör napraforgóval papagájoknak, 18 cm

Tükör napraforgóval papagájoknak, 18 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.3 / 6

A papagájok imádják a virágokat, ezért ez a napraforgóra emlékeztető, narancssárga és zöld színű kis játék egy igazi favorit náluk. A strapabíró műanyag keret állja az igénybevételt és a cibálást-ütögetést, a tükör és a csengettyű pedig képesek a végletekig fokozni az izgalmakat, így ez a játék sose lesz unalmas.

Hasonló termékek

Napraforgó alakú, tükörrel és csengővel ellátott játék hullámos papagájok, nimfák és más, hasonló méretű, kalitkában tartott díszmadarak számára.
Anyaga: műanyag. A játék felakasztására szolgáló lánc és a karabíner fémből készült.
Hossz: 18 cm
Legnagyobb átmérő: 8 cm
Tisztítása a kalitka nagytakarításával egyidőben ideális. Ilyenkor ki kell venni és mosószeres vízben el kell mosni, majd alaposan leöblíteni és megszárítani, mielőtt visszakerül a helyére. A tükör tisztítására külön figyelmet kell fordítani, lényeges, hogy a papagáj lássa magát benne.

Sajnos csak nagyon kevés papagájt lehetséges kivinni a természetbe. Hosszú és fáradságos kiképzéssel a nagytestű, intelligens fajták szabadon engedésére vannak módszerek, külföldön erre külön klubok, társaságok szerveződnek és foglalkoznak ezzel a dologgal rendszeresen. A kisebb testű madarak viszont sokszor a lakásban élik le az életüket. Ezzel a játékkal egy kis darabka színes természetet adhat nekik a gazdi!

A kisebb testű papagájok játék iránti igénye szinte kielégíthetetlen. Míg a nagyok inkább rágni, rombolni szeretnek, a kicsik kedvenc szórakozása a tükrös-csengős játékok cibálása, piszkálása. Ezzel a nap nagy részére le is lehet kötni őket. Helyes módszer, ha a kedvenc, sokat használt játék sem marad örök időkre a kalitkában, mert nincs az a dolog, amit a díszmadarak egy idő után ne unnának meg. Ezért a papagájok számára felkínált játékokat időnként variálni, cserélni kell. Ami eddig a ketrecben volt, azt néhány hét elteltével le kell szerelni és eltakarítva félretenni, a helyére pedig egy másikat feltenni.

A játék felakasztása egyszerű, a karabínert be kell csatolni a ketrec, kalitka vagy röpde tetőrácsai közé és kész is. Arra viszont oda kell figyelni, hogy fölötte ne legyen semmi, nehogy a madarak összepiszkítsák és a hely kiválasztásakor az is egy lényeges szempont, hogy könnyen elérhető legyen.

Ha ezeket sikerül betartani, akkor a napraforgós tükör sok-sok szórakozást és vidám, játékkal eltöltött percet fog hozni a szeretett papagáj mindennapjaiba.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >