Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Pilar csengettyűs papagáj-játék


Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 8

Fajtára, méretre, de még korra való tekintet nélkül is az összes, díszmadárként tartott papagáj legnagyobb közös ellensége az unalom. A természetben számukra a tétlenség ismeretlen, ezért kell minél fantáziadúsabb játékokkal ellátni őket, mert ezzel a módszerrel mindig lesz valami, ami lefoglalja őket és sose fognak unatkozni.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 15*38 cm
Anyaga:
- natúr fa
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
- vaslánc
Alapanyaga természetes lakkal lekezelt fa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére rögzíteni (ez tartozékként jár hozzá). Ideális mindenfajta papagájnak, így hullámosok, nimfák, törpepapagájok, kecskepapagájok, arák, jákók és kakaduk számára is.
A csengettyűkkel és a tobozzal a papagáj sokat fog játszani és ezek az alkotóelemek az igénybevételt is jól bírják. A fa elemek keményfából készültek, ezért ellenállók. A rögzítőelemek vasból vannak.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Természetes fából készült, nagy papagáj játék mely kiváló lehet afrikai szürke papagájok, arák kakaduk vagy szinte bármilyen díszmadár számára. A Pilar csengettyűs papagáj-játék biztonságosan rágható, mert természetes diófából készült, és a felrögzített színes fa elemek is mind ehető pigmentekkel vannak festve, amelyek biztonságosan rághatók a papagáj számára, mert nem tartalmaznak ólmot, olajat, vagy más, olyan anyagot, mely az egészségre veszélyes lehetne.

Legfontosabb jellemzője a egyedi kialakítás: ez egy tisztán kézzel készült termék, amely rendkívül harapás és rázásálló és tartós. Alkalmas minden méretű madárhoz: nagyszerű madárketrec-tartozék a kisebbek ketrecébe, kalitkájába, ők rászállnak és lógnak rajta, míg a nagyobbaknál a madárházba lógatva mint húzogató, cibáló és rágcsáló játék kap majd szerepet.

A Pilar játék extra tartozéka a csengettyű, ebből többet is elhelyeztünk rajta. A lökdösés vagy rázás során ezek a kis csengettyűk csilingelnek, ez a hang még szórakoztatóbbá teszi a játékot a madár számára. Ha megkapja ezt a játékot, akkor a papagáj nem unatkozik, szórakoztatóbb és egészségesebb életet élhet, emellett ez a felszerelés csökkentheti a madarad agresszióját és magányosságát is.

Illeszkedik a legtöbb kalitkához: az acélhorog könnyen csatlakozik a ketrecdróthoz és nagyon ellenálló a harapással szemben. Nem minden díszmadár van hozzászoktatva az újdonságokhoz. Épp ezért, ha a madár megijed ettől az új játéktól, próbáld meg néhány napra a kalitkán kívülre tenni a játékot, és amikor a madár megszokja, csak akkor tedd be a közvetlen közelébe. Egy másik dolog, amit kipróbálhatsz, ha a külső felületét feltöltöd jutalomfalatokkal, például zöldséget van fürtös kölest aggatsz fel rá.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >