Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Tükör lámpás papagájoknak, 14 cm

Tükör lámpás papagájoknak, 14 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 6

A tükör a kistestű papagájok állandó kedvence, ezért is készül annyiféle játék a hullámosok, törpepapagájok és verébpapagájok számára. Valamilyen rejtélyes okból ezek a fajok imádják nézni benne magukat és beszélgetni a látképpel, gyakran pofozgatják is, ezért van az alján egy csengő, ami hangjával ingerli a madarat.

Hasonló termékek

Műanyagból készült papagáj-játék 4 db kis tükörlappal és csengettyűvel. A kalitkába kis fül segítségével lehet felakasztani. Teljes hossz: 14 cm
Legnagyobb átmérő: 4 cm
A játék teste műanyagból van, a felfüggesztésre szolgáló lánc, a kapocs, a csengettyű és a csengettyűt tartó fül fémből van. A kalitka nagytakarításakor le kell akasztani és mosószeres vízzel el kell mosni, a tükröt is le kell pucolni, mert ha a papagáj nem látja magát benne, akkor kevésbé lesz szórakoztató számára a játék.

Gyakori látvány a tükörhöz néhány milliméter távolságból nagy lendülettel beszélő és a tükröt boxolgató hullámos papagáj. Ezt akkor is előszeretettel csinálják, ha többen vannak. A tükör tehát egy nagyon kedvelt dolog a kis testű díszmadarak körében. Talán egy fajtársukat vélik látni benne, ki tudja - persze azt sem lehet kizárni, hogy tudják, hogy önmagukat nézik is annyira elégedettek a látvánnyal, hogy az jókedvre deríti őket.

A Tükör lámpás papagájoknak négy darab tükörrel is rendelkezik, a kalitkába fellógatott játék pedig körbe tud fordulni a tengelye körül, így a madár a tükröt és benne a saját tükörképét szinte sosem téveszti szem elől, folyamatosan meglesz számára az inger.

A játékot a kampójánál fogva fel kell lógatni a kalitka vagy ketrec tetőrácsaira. Olyan helyre célszerű fellógatni, ahol a papagájok könnyen elérik is mindig szem előtt van - ez lehet egy ülőrúd vége vagy akár egy népszerű hintával szembeni hely is a kalitkában. Arra oda kell figyelni felszereléskor, hogy a játék szabadon foroghasson, mert így érvényesül a legjobban, hogy minden oldalán van tükör.

Nem szabad elfelejteni, hogy a játék mennyire fontos a papagájok számára. Ha nem játszanak, unatkozni fognak és abból sok mentális betegség származhat, amit később nagyon nehezen lehet csak gyógyítani, ha egyáltalán. Ezért lényeges a fajtának és a tartási helynek-módnak megfelelő játékok beszerzése a madár számára, és ezeket időnként cserélgetni, variálni is kell, hogy ne legyenek unalmasak.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >