Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Madárjáték létra, 21.5 cm

Madárjáték létra, 21.5 cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.0 / 2

A papagájoknak többféle játékra van szükségük maguk körül, ugyanis ezek segítenek elkerülni, megelőzni az unalmat, ami az ő esetükben elviselhetetlen. A létra formája a természetben megszokott faágakra emlékezteti őket, ezért szeretnek mászni, lógni rajta, rágcsálják, a csengettyűvel pedig külön is jól elszórakoznak.

Hasonló termékek

Műanyagból készült.
Teljes méret: 21.5 x 6 cm
Lila, fehér, piros, zöld és sárga színekkel
A létrát egy csengettyű egészíti ki, ezzel a papagáj a létrán lógva sokat fog játszani, cibálja, ütögeti, mert nagyon szereti a csilingelő hangját.
Alkalmazása: a létra tetején két kampó található, ezeknél fogva kell fellógatni vagy felakasztani a ketrecbe. Az alja lehet a ketrec alján, ilyenkor oldalra kell dönteni egy kicsit, de lóghat a levegőben is. Az ideális felszerelési mód a papagáj ügyességétől is függ, és időnként variálni is lehet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >