Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Madárjáték létra, 21.5 cm

Madárjáték létra, 21.5 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.0 / 3

A papagájoknak többféle játékra van szükségük maguk körül, ugyanis ezek segítenek elkerülni, megelőzni az unalmat, ami az ő esetükben elviselhetetlen. A létra formája a természetben megszokott faágakra emlékezteti őket, ezért szeretnek mászni, lógni rajta, rágcsálják, a csengettyűvel pedig külön is jól elszórakoznak.

Hasonló termékek

Műanyagból készült.
Teljes méret: 21.5 x 6 cm
Lila, fehér, piros, zöld és sárga színekkel
A létrát egy csengettyű egészíti ki, ezzel a papagáj a létrán lógva sokat fog játszani, cibálja, ütögeti, mert nagyon szereti a csilingelő hangját.
Alkalmazása: a létra tetején két kampó található, ezeknél fogva kell fellógatni vagy felakasztani a ketrecbe. Az alja lehet a ketrec alján, ilyenkor oldalra kell dönteni egy kicsit, de lóghat a levegőben is. Az ideális felszerelési mód a papagáj ügyességétől is függ, és időnként variálni is lehet.

Ezt a játéklétrát a nimfa, a hullámos a kecske és a szenegáli papagájok, valamint hasonló méretű fajtársaik is mind imádni fogják. A műanyagból készült papagáj játék jól bírja az igénybevételt, mérete és formája ketrecben, kalitkában történő használathoz tökéletesen ideális. Színei változatosak (lila, piros, kék, sárga, zöld), ezzel a színkavalkáddal pedig a madár által a természetben megszokott változatosságot prezentálja otthonunkban.

Egy kis extrát is tartalmaz a játék, mégpedig egy csengettyű formájában. Közismert ugyanis, hogy ennek a hangja ingerli, vonzza a kistestű papagájokat, némelyiket szabályosan hipnotizálni lehet azzal, ha rázzák az orruk előtt, ők pedig mindenhová követik. A létrára felszerelt csengő szerepe az, hogy a papagájok lógás közben játszanak vele, rázzák, cibálják.

A papagáj-létra felső végén 2 db fül található, ennek segítségével kell felakasztani a ketrec rácsaira. A papagáj ügyességi szintjének és a rendelkezésre álló helynek kell meghatároznia a létra felhelyezési pontját. Egy ügyesebb madár akárhonnan el tudja érni a létrát, egy idősebb vagy ügyetlenebb viszont csak akkor fogja tudni használni, ha könnyen elérhető helyen van.

Evő- vagy alvóhely alá nem jó elhelyezni a papagájlétrát, mert akkor hamar be fog szennyeződni. Ha csak víz éri (például fürdetőtál alatt), az önmagában nem gond. A létra takarítását 1-2 hetente érdemes elvégezni, mosószeres vízzel szivaccsal el kell mosni és száradás után lehet visszahelyezni a ketrecbe.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >