Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Akasztós fémtál, 1.34 Liter

Akasztós fémtál, 1.34 Liter
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

A díszmadarak világának legnagyobb rombolói a nagypapagájok. Aki tartott már ilyen madarat, az ismeri a következményeit ennek a tulajdonságnak. Ez az erős 1.34 literes akasztós fémtál akár örökre képes megoldani az ennivaló és az innivaló kiporciózásának napi feladatait. Könnyű tisztítani és felszerelni.

Hasonló termékek

Átmérő: 19 cm
Magasság: 7 cm
Űrtérfogat: 1.34 liter
Rozsdamentes acélból készült takarmányozó tál nagytestű papagájoknak. A tartozékként adott konzollal felszerelhető röpdébe, szobai kalitkába vagy bármilyen egyedei madárházba. A képeken látható esetben például nagyméretű hintába fúrt hornyokba illesztve lett felakasztva és így esznek-isznak belőle a papagájok. Itatónak használva gyakrabban el kell mosni, és ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha gyümölcsöt és zöldséget etetünk belőle.

Egy nagytestű papagájnak nem lehet, pontosabban nem érdemes semmi olyat adni, ami kicsit is gyenge, legyen szó játékról, hintáról vagy bármilyen berendezési tárgyról. Ide tartozik az etető-és itató berendezés is, mert ők ezeket is képesek hobbiból tönkretenni és szétverni, akár napok alatt is. A rombolási hajlam nagyban függ a tartási körülményektől és a madár egyéniségétől is, de a legtöbbükben ez egyszerűen jelen van és nem lehet leszoktatni őket róla.

A jó hír, hogy nem is kell, hogy leszokjanak, ez az ősi ösztön ugyanis személyiségük szükséges része: ők így szórakoznak, és nem is lehet elvárni tőlük, hogy mókázás nélkül létezzenek. Amit a gazdi a károk megelőzésére megtehet, az annyi, hogy a papagájához méretezett, erős és kitartó tárgyakból állítja össze a környezetét. A házi barkács cuccok, bármennyire kreatívak is, hamar darabokban kerülnek ki az arák és a kakaduk ketrecéből és mennek is egyből a szemétbe.

Az Akasztós fémtál a maga 1.34 literes űrtartalmával egy kellően nagy méretű, masszív s robosztus alkalmatosság, amin a hatalmas csőrök sem tudnak kifogni. Rozsdamentes fém alapanyaga és erős hegesztési pontjai biztosítják a hosszú, oxidációtól és töréstől, elhajlástól mentes élettartamot. Karbantartást nem igényel, heti 1-2 alkalommal valamilyen konyhai mosó- vagy mosogatószerrel szivaccsal el kell mosni és tiszta vízzel alaposan elöblíteni, utána mehet vissza a helyére. Száraz takarmány, aprított zöldség-gyümölcs, lágyeleség és ivóvíz kiporciózására egyaránt használható.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >