Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Fürdetőtál papagájoknak, műanyag, 14 cm

Fürdetőtál papagájoknak, műanyag, 14 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 7

A papagájok számára a rendszeres fürdés nem csak szórakozás, de egészségügyi szükséglet is: tollaiknak és bőrüknek folyamatosan nedvességre van szüksége. A természetben ezt az eső persze megoldja, a háziasított tartásnál pedig ez az egyszerűen használható, kalitkára akasztható fürdetőkád lehet a segítség.

Hasonló termékek

Fürdődoboz kis-és közepes testű papagájok számára. Műanyagból készült. Mérete 135 x 135 x 135 mm.
Űrtartalom 475 ml.
Rendszeresen kell tisztítani. Langyos vízzel kell feltölteni, fürdetés után le kell venni, hogy a papagáj ne igyon bele a fürdővízbe, mert az fürdés után már szennyezetté válik.
Honnan látni, hogy a papagájnak fürdetőtálra van szüksége? Ezt könnyű észrevenni: a madár belefürdik az ivóvizébe, ennek még azok is nekiállnak, akiknek kislukú önitató berendezésük van, amiből nagyon nehéz kinyerni a fürdésre elegendő vízmennyiséget. Ha azt látjuk, hogy a papagáj ezzel küzd, mindenképpen be kell szerezni a fürdetőtálat.

Bosszantó jelenség, amikor a hullámos papagáj (mert ez náluk a leggyakoribb) belefürdik az itatótálba. Ez főleg akkor okoz fejfájást, ha a gazdi nincs otthon, így a madár kifürdi az ivóvíz nagy részét, utána pedig a koszos maradékból fog inni. És persze össze is fröcsköl maga körül mindent, kalitkán kívül és belül egyaránt. Könnyű belátni, hogy ez egy káros, kerülendő gyakorlat. Az sem egy kellemes látvány, amikor a madár jobb lehetőség híján az automata itató kis csőréből próbál magának fürdővizet kinyerni.

Márpedig a bőr és a tollak rendszeres benedvesítésére, sőt eláztatására minden papagájnak szüksége van. A gondos gazdik virágpermetezővel rendszeresen le is fürdetik a papagájaikat, de ennek ellenére gyakran előfordul, hogy a madarakra ötletszerűen rájön a fürödhetnék, meleg időben gyakrabban, de alkalmanként a téli, hidegebb napok alatt is megesik.

A Cleopatra fürdődoboz segítségével a probléma megoldható. Ezt az egyszerű szerkezetet fel kell tölteni vízzel és a ketrec kijáratára kell akasztani, természetesen nyitott ajtó mellett. Ezt az útvonalat a madarak már jól ismerik, ezért hamar meg fogják találni a fürdetőtálat, és általában a szerepét is átlátják gyorsan.

Fedett szerkezetének köszönhetően a Cleopatra fürdődobozból nem fröcsköl ki a víz és inni sem fognak belőle. Kistestű papagájok számára ideális méret. Használat után csak le kell akasztani, kimosni, hagyni megszáradni, és a következő alkalomig el kell tenni. Nyári kánikula idején heti több alkalommal is bátran lehet használni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >