Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Etető fehér 12.5 cm

Etető fehér 12.5 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

Ez a nagy méretű takarmány-tároló és önetető hosszú ideig képes táplálni a madarakat. Az átlátszó műanyagból készült burkolat megóvja a papagáj ételét a nedvességtől, és lehetővé teszi, hogy akadálytalanul távozzon a kis ételtálba, amint az üres. Tartalmaz egy tartót is, ennek segítségével gyorsan rögzíthető a ketrec külső falához.

Hasonló termékek

- Keverék etetéséhez
- Ideális kiegészítő madárketrecekhez
- Bőséges takarmánytárolás
- Erős műanyagból
- Tartóval együtt
- Automatikus adagoló
- Mosogatógépben is elmosható
Ez az etető a kis-és közepes testmérettel rendelkező, kalitkában tartott díszmadarak, például kecske, nimfa vagy hullámos papagájok esetében ideális. A méret és az adagolt eledel mennyisége nekik megfelelő, és a kemény műanyagban nem tudnak kárt tenni (a nagyobbak viszont esetleg elbánhatnak vele, nekik már fém tálakat szoktunk javasolni).

A papagájtartásnak ez a klasszikus kelléke már a Tollas barát Webáruházban is elérhető! Ezt a fajta önetetőt a baromfitartás világából vette át a kisállat-kereskedelem: eredetileg a baromfiudvarok része volt és a mai napig egy igencsak bevált és gyakran alkalmazott módszer a tyúkok, kacsák, libák és a többi szárnyas haszonállat tartásakor.

A papagájosok azonban a legtöbben már jól ismerik az automata önetetőt és tisztában vannak előnyeivel. Elsősorban kis méretű papagájoknak ajánlott, ilyen például a hullámos papagáj és a hozzá hasonló mérettel rendelkező rokonai. A nagyobbaknak, mint például a nimfa vagy a kecseke papagájok, inkább az áruházunkban szintén beszerezhető akasztós kivitel az ajánlott. Vegyes tartásnál pedig a legcélszerűbb beszerezni ezt is - azt is.

Az önetető működése egyszerű: a tetején be kell tölteni a magkeverékek, alul pedig a madarak fokozatosan kieszik a kis etetőcsészéből. A csésze folyamatosan újratöltődik, kézi beavatkozásra nincs szükség. Kifogyáskor újra kell tölteni.

A rögzítése sem bonyolult, 2 ponton a kalitka vagy ketrec rácsozatába kell nyomni, az etetőcsészének pedig olyan helyre kell esnie, ahol a papagájok könnyen elérik, vagyis általában a kalitka valamelyik ülőrúdjának a végéhez kell illeszteni. Műanyagból készült, tartós és kemény. Előregyártott magkeverékkel célszerű feltölteni, ezek áruházunk Eleség rovatában beszerezhetőek. Több papagáj esetén több etetőre van szükség, mert a jólét szempontjából nagyon fontos, hogy minden madár verekedés nélkül, bármikor hozzá tudjon jutni a takarmányhoz, és a papagájoknál nem ritka, hogy mindnek egyszerre jut eszébe az evés.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >