Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Etető fehér akasztós 11 cm-es

Etető fehér akasztós 11 cm-es
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A papagájok etetésének egy legnagyobb problémája, hogy rettenetesen pazarolnak. Szokásuk az ételt kisöpörni az etetőből, és amit ledobálnak, azt később már nem, vagy csak kis részben hasznosítják. Ez a fajta etetőtál erre kínál megoldást, mert ebből csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudják kidobálni a magokat.


Fehér színű, műanyagból készült, etetőnek és itatónak egyaránt használható tál papagájoknak. Erős fém felfüggesztését a madarak nem tudják tönkretenni, ennél a felfüggesztésnél fogva lehet a tálat a kalitka belsejébe akasztani.
Masszív kivitelének köszönhetően nem csak kalitkában, de szobai ülőfán használva is megállja a helyét, ahol a mérete különösen jól jön, mert nehezebben szóródnak ki belőle a magok a földre. Mindenfajta használat esetén fontos gondoskodni rendszeres tisztításáról.
Anyaga: műanyag
Méret: 11 cm
Szín: fehér

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >