Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Etető fehér akasztós 11 cm-es

Etető fehér akasztós 11 cm-es
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

A papagájok etetésének egy legnagyobb problémája, hogy rettenetesen pazarolnak. Szokásuk az ételt kisöpörni az etetőből, és amit ledobálnak, azt később már nem, vagy csak kis részben hasznosítják. Ez a fajta etetőtál erre kínál megoldást, mert ebből csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudják kidobálni a magokat.

Hasonló termékek

Fehér színű, műanyagból készült, etetőnek és itatónak egyaránt használható tál papagájoknak. Erős fém felfüggesztését a madarak nem tudják tönkretenni, ennél a felfüggesztésnél fogva lehet a tálat a kalitka belsejébe akasztani.
Masszív kivitelének köszönhetően nem csak kalitkában, de szobai ülőfán használva is megállja a helyét, ahol a mérete különösen jól jön, mert nehezebben szóródnak ki belőle a magok a földre. Mindenfajta használat esetén fontos gondoskodni rendszeres tisztításáról.
Anyaga: műanyag
Méret: 11 cm
Szín: fehér

Ahol több papagájt is tartanak egyszerre, ott a szokásos önetető jellegű, kipotyogtatós berendezésnek kiütközik az a hátránya, hogy egyszerre csak egy madár fér hozzá. Ebből a tapasztalatok szerint még akkor is könnyen verekedés lehet, ha egyébként összeszokott vagy akár párban élő madarakról is van szó. Ennek azaz oka, hogy ha nem egyedül eszik belőle a madár, akkor nagyon közel kell engednie magához a másikat, és ez evés közben egyszerűen nem működik.

A nagyobb méretű, földre tehető vagy felakasztható Karlie 11 centiméteres műanyag etetőtál egy ideális megoldás lehet több papagáj egyszerre történő etetésére. A 11 centis méret ideális, mert egyszerre 2 kistestű (például hullámos) papagáj is kényelmesen oda tud állni mellé anélkül, hogy verekedni kezdenének a takarmányért. Kettőnél több madár esetén több etetőtál illetve akár önetetőkkel vegyes használat is ajánlható lehet.

A Karlie 11 centiméteres műanyag etetőtál itatásra is alkalmas, ilyenkor viszont szigorúan csak felakasztva használható, hogy a víz ne szennyeződjön a lepotyogó ételmaradékokkal. Itatónak használva naponta legalább egyszer, a nyári szezonban kétszer kell benne lecserélni a vizet és hetente egyszer mosószerrel alaposan el kell mosni majd kiöblítve újra feltölteni ivóvízzel.

Az etetőt nem ideális teljesen tele tölteni magokkal, nagyjából a feléig jó, mert a héjakat a madarak a legtöbbször visszadobálják a még ehető eleség közé, így a keveredés miatt ha túl sok a matéria a tálban, nehéz megmondani, hogy mikor kell újratölteni, és a papagájok esetleg csak héjakat találnak benne, ehető magokat nem.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >