Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Madárfürdető átlátszó aljal 135x125x145 mm

Madárfürdető átlátszó aljal 135x125x145 mm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 8

Műanyag fürdőtál papagájonak és kanáriknak. Alkalmas a madárhigiénia megtartására, ugyanakkor jó szórakozást nyújt a kis tollas állatok számára. A fogantyúk segítségével könnyen rögzíthető a ketrec ajtajára. Műanyagból készült. A felső rész lekerekített, az alsó rész pedig szögletes. A kerek ketrecek kivételével minden ketrecben használható. Teljesen áttetsző, emellett tartós, nem mérgező anyagból készült.

Hasonló termékek

Méretei: 13,5 x 12,5 x 14,5 cm
Sokévnyi fejlesztés után kétségtelenül elmondható, hogy a Zolux termékek sokkal kényelmesebbé teszik háziállataink életét, a ketrecfelszerelések a legmagasabb színvonalat érik el a felhasznált anyagok, valamint a felszereltség gazdagsága és mindenekelőtt a vonzó design tekintetében.
A fürdés lehetőségét hetente legalább 1 alkalommal biztosítani kell a madár számára, és ez nem csak a nyári kánikulára vonatkozik. Ugyanolyan vízzel kell feltölteni, mint amit a papagáj iszik.

A Zolux minden évben új termékekkel és a meglévő termékek innovációival jelenik meg a piacon, és a világ egyik vezetője a kisállatellátás területén.
Felszerelések, ajtóra akasztható kiegészítők, kisállat játékok, görény- és rágcsáló ketrecek, kisállat kozmetikumok, tálak, szájkosarak, ruhák, nyakörvek, pórázok, kutya- és macskaágyak, ketrecek, kennelek, akváriumok és terráriumok, táskák és hátizsákok, toalettek, szállító ketrecek, madáretető, kiképzési kellékek - ennek a gyártónak a termékeit szinte lehetetlen mind felsorolni, ebből is látszik a nagy tapasztalat, ami mögöttük van.
Mikor fürdik a papagáj a természetben? Nos, meglehetősen gyakran. Ennek egy része nem önkéntes alapon történik, mert eredeti élőhelyükön igen gyakoriak a trópusi esők és a zivatarok, amik elől a papagájnak nincs hová elbújnia. Ennek a szélsőséges időjárásnak igencsak nagy előnye, hogy a madár tolla és bőre rendszeresen megkapja a szükséges nedvességet. A kiszáradt papagájbőr viszkető, irritáló érzéssel jár ami akár tolltépéshez is vezethet.
A Madárfürdető átlátszó aljal termékünk ideális megoldást kínál a rendszeres fürdésre. Mivel zárt, a víz csak minimális mennyiségben fröcskölhet ki belőle, fel-és leszerelése, feltöltése, kiürítése is tisztása könnyen és gyorsan megoldható. A papagáj eleinte egy kicsit félhet tőle, de amint rájön a funkcionalitására, azonnal meg fogja szeretni. Az átlátszó kivitelnek hála a gazdi bármely irányból meg tudja figyelni a pancsolást egész biztos élvező madarát.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >