Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Madárhomok 3kg

Madárhomok 3kg
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A madárhomok jelentősen hozzájárul a szabályozott, megfelelő emésztéshez. Nagy mennyiségben tartalmaz értékes kalciumot, ásványi anyagokat és nyomelemeket is. Kagylóhéjjal dúsított. A homokot a kalitka vagy a papagájröpde aljára kell elteríteni, és néhány naponta le kell cserélni, amikor már nem tiszta.


Alomnak használható homok, mely egyben kiegészítő takarmányként is funkcionál minden díszmadár, így a papagájok számára is.
Összetétel: kvarchomok, madárszén, kagylóhéj

Néhány évvel ezelőtti megjelenése idején a papagájok rajongóinak körében osztatlan sikert aratott az a videó illetve a hozzá tartozó képsorozat, ami Brazíliából indult hódító útjára helyi videósok munkájaként. A felvételeken hatalmas csapat zöldszárnyú ara papagáj lóg egy nagy kiterjedésű, homokszínű agyagfalon, és jóízűen eszik azt.

Hasonló felvétel eddig csak folyópartokon az agyagot turkáló papagájokról készült, de az is gyengébb minőségben. Az átütő erejű anyagból kiderült, hogy ennek a madárfajnak is szüksége van valamire, amit az agyagban találnak meg. Ez eddig csak feltételezés szintjén létezett.

Háziasított tartásnál ezt az igényt a nagyobb papagájoknál a galambászatból ismert madárgrit, a kisebbeknél pedig a homok tudja megoldani. A JR Farm 3 kilogrammos kiszerelésben kapható madárhomokját zúzott kagylóhéjjal dúsították, így az ezt fogyasztó papagájok igazán sokféle ásványi anyaghoz tudnak hozzájutni ennek az alomnak köszönhetően.

A JR Farm madárhomokot a kalitka vagy a ketrec aljára kell tenni, a papagájok innen fogják összeszedni, gyakran tyúkszerűen kapirgálnak is benne, ilyenkor a lepotyogott magokat igyekeznek kiválogatni belőle. Az, hogy részben takarmányként hasznosítják, gyakori cserét igényel, emiatt tehát a papagájok számától függően 2-5 naponta ajánlott lecserélni az egészet. Az ára kilónként 400 Ft alatt van, tehát anyagilag ez a gyakori csere is egy vállalható feladat és a papagájok egészségét is megóvja, ha nem a koszban kapirgálnak. A használt homokot ki lehet dobni a szemétbe.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >