Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Bonito Grande óriás kétágú ülőrúd papagájoknak, 45 cm

Bonito Grande óriás kétágú ülőrúd papagájoknak, 45 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 7

A Bonito ülőfa-termékcsalád legnagyobb tagja a Grande, mely kifejezetten a hatalmas méretű ara papagájoknak készült (de 1, vagy akár több jákó vagy kakadu számára is tökéletes lehet). Erős diófából készült, természetes páccal kezelve, hogy a kültéri igénybevételt és a rendszeres takarítást is bírja. Masszív csavarral kell a rácsokra rögzíteni (mely tartozékként jár hozzá).

Hasonló termékek

Teljes méret kb 45 * 20-30 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- természetes Kreidezeit festékkel festve (ezt a típust főleg játszótereken alkalmazzák gyerekjátékokhoz)
- fém kötőelemek a rögzítéshez (szárnyas anya + 2db alátét)
Alapanyaga természetes fa. Könnyen felszerelhető a tartozékként adott alátétekkel és a szárnyas anyával: a képeken látható módon egyszerűen csak fel kell csavarozni a ketrec megfelelő pontjára és kézzel erősen meghúzni az anyát. Sima dróthálóra vagy haidekker-hálóra is feltehető.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges. A két elálló ág közötti távolság 15 és 30 cm között változhat.

Ez az ülőfa kifejezetten a nagytestű, 1 méter körüli hosszal és másfél kilogramm körüli testsúllyal rendelkező papagájok számára lett kialakítva. Így ideális az aráknak, jákóknak és kakaduknak is. Összeszokott párok akár egyszerre is rá tudnak ülni, de ez csak akkor működik, ha kifejezetten igénylik egymás szoros közelségét. Együtt tartott rokonok, egyneműek, nem párba állt különneműek vagy barátságtalan egyedek esetén érdemes minden papagáj számára beszerezni egy saját óriás ülőrudat, így a féltékenykedés miatt kialakuló veszekedés-verekedés megelőzhető.

Vastag és erős diófából készült, mely ellenáll az erős csőr támadásának is. A felfüggesztés csavarmenetes szárnyas anyával történik és olyan helyre került, hogy a madár semmiképpen ne érje el, ezért az olyan rágásmániás aráknál is hosszú ideig kitart, mint amilyenek például a zöldszárnyúak.

A kétágas kialakítás és a feldolgozatlan, természetes állapotában meghagyott alapanyag változatos, sokféle módon variálható fogási lehetőséget ad a papagájnak, így egy jól elhelyezett ülőrúd egyszerre lehet napozó és etető hely is. Időtálló, természetes alapanyagú lakkal van kezelve, amit a madár nyugodtan rágcsálhat, semmi baja nem lesz tőle.

Bármilyen, kicsit is erősebb röpdehálóra (sima kerítésdrót vagy haidekker-rács) könnyen és stabilan rögzíthető, a papagáj a csavarhoz nem fér hozzá, ezért nem kell attól tartani, hogy kilazítja vagy kirágja, hogy aztán lepotyogjon róla. A ketrec vagy röpde egyéb berendezéseivel egyidőben kell takarítani, külön kezelést, karbantartást nem igényel.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >