Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Karomkoptató dörzspapír ülőrúdra, 19x1x1cm, 5 db

Karomkoptató dörzspapír ülőrúdra, 19x1x1cm, 5 db
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 7

A DuvoPlus homokkal beborított ülőrúd-burkolatok ideálisak ahhoz, hogy madarak körmei tiszták és rövidek maradjanak. A különlegesen durva textúra extra tapadást biztosít madaraidnak, így tovább tudnak ülni a megszokott ülőrúdon. Ezek a burkolatok könnyen felcsúsztathatók a sztenderd ülőrudakra, így a papagájok tisztíthatják és élesíthetik rajtuk a csőrüket.

Hasonló termékek

- A durva szerkezet miatt a körmök rövidek és a csőr éles marad. Ezek folyamatosan növésben vannak, időnként vissza kell koptatni őket
- Könnyen használható: az ülőrúdra csúsztatható, elég csak a felét lefedni vele
- Extra tapadás: az ollóval méretre vágott és az ülőrúdra feltett burkolat nem fog elmozdulni vagy leesni - Megakadályozza az unatkozást és a tolltépkedés kialakulását, megelőzi az egészségtelenül hosszú csőrt és a mindbe beleakadó, balesetveszélyes papagájkarmok kialakulását is.
- Egy doboz tartalma 5 db

Az ülőrudaknak mindig csak az egyik felét fedd le, így a madarak maguk választhatják meg, hogy hova ülnek szívesebben. A díszmadarak szeretik csipegetni a homokszemeket, és órákat töltenek el boldogan ezzel.

Miért van szükség a Karomkoptató dörzspapír ülőrúd használatára? A körmök és a csőr a természetben sokkal nagyobb arányban tudnak kopni, mint a kalitkában. A természetben a papagáj a nap túlnyomó részében mászik, kapar, rág, minden porcikája megdolgozik a betevő ennivalóért, ennek következtében az állandó növekedésben lévő körmök és a csőr sosem lesznek túlméretesek. Ezen testrészek növekedése minden papagájnál egyedi tempóban zajlik, egyeseknél újra és újra eléri a problémás mértéket, másoknál pedig soha.

A kalitkában mindezek a feladatok nincsenek, mert a gazdi odateszi a takarmányt a papagáj elé és a mozgásra is jóval kevesebb a lehetőség. A túlnőtt karom visszavágása általában kétemberes feladat, le kell fogni hozzá a madarat és ollóval vagy körömvágóval lecsippenteni a körömből a felesleget. Ez igen komoly stresszel jár, ezért ha lehetséges, ezt el kell kerülni.

A Karomkoptató dörzspapír ülőrúdra, 19x1x1cm egy jó módszer erre, mert használatával a madár karmai kis mértékben, de állandóan kopnak, így megtartható az egészséges méret. A túlnövő karmok eleinte csak kényelmetlenséget okoznak, amikor mindenbe beleakadnak. Ahogy a méret tovább nő, a növekvő számú beakadást már csak egyre erőteljesebb lábrángatással, cibálással tudja megszüntetni a madár ami értelemszerűen egy igen komoly veszélyforrás, ficamok, húzódások, lábtörések okozója lehet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >