Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

Ezt a játékot természetes fából készítettük és 100%-ig természetes alapú festékkel kezeltük, így a papagáj bátran szétrághatja, nem lesz tőle semmi baja. A két külső oldalon csengettyűk, alul pedig egy doboz került rögzítésre, ezekkel a madár sokáig el fog tudni játszani és le fogják kötni a figyelmét.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 11*12 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Alapanyaga természetes fa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére erősíteni (tartozékként jár hozzá). Anyaga diófa, természetes alapú lakkal kezelve. Ideális hullámos papagájok, nimfák, törpepapagájok, kecskepapagájok és hasonló méretű madarak számára.
A csengettyűkkel és a tobozzal a papagáj sokat fog tudni játszani.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Aki látott már papagájt, az pontosan tudja, mennyire szeretnek hintázni. Áruházunk kínálatában a kereskedelmi forgalomban megszokott, egyformára esztergált vagy műanyagból készült tucathinták helyett most egyedileg, kézzel elkészített, saját tervezésű hintákat kínálunk, elsősorban nimfa, hullámos valamint kecskepapagájokra méretezve. A kistestű papagájoknak készült Acora hinta kezeletletlen felületű, természetes állapotú, kérges gyümölcsfából készült, 11 x 12 centiméteres méretben.

Erre felülve a papagáj a vadonban érezheti magát! De mivel nekik semmi sem lehet elég szórakoztató, ezért ezt a hintát két extra dologgal is felszereltük: került rá oldalanként 1-1 csengettyű és alulra egy toboz is. Ezekkel a madarak szívesen játszanak. A tobozt idővel szétrágják, a kivitelnek köszönhetően azonban ez házilag is egyszerűen pótolható, csak fel kell csavarni a menetes szemre egy másikat, és kész is a felújítás.

Használata egyszerű, a hozzá tartozó karabineres akasztónál fogva fel kell lógatni a kalitka vagy papagájketrec tetszőleges pontjára a tetőn. Egyedi helyzet kérdése, hogy melyik kalitkában hol lesz a legmegfelelőbb helye. Röpképes madaraknál célszerű minél magasabbra tenni. A csengettyűket tartó szemekbe fürtös kölest lehet tenni úgy, hogy a szárát a lukba dugjuk, ez még nagyobb kedvet fog csinálni a madárnak, hogy kipróbálja az új kelléket és segíteni fog leküzdeni a kezdeti távolságtartást is, ami szinte minden új tereptárgy esetén jelentkezik.

A kisebb méretű vagy az óriás papagájok tulajdonosainak is tudunk hasonló megoldást kínálni, ez a hinta létezik kisebb (10 cm) és hatalmas, 33 cm-es kivitelben is, így nálunk mindenki megtalálja a neki (vagyis a madarának) leginkább megfelelőt.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >