Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Csengős hinta papagájoknak

Csengős hinta papagájoknak
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

Hintázni az összes papagáj egyformán szeret a legkisebbtől a legnagyobbakig. Éppen ezért a hinta egyetlen papagáj élőhelyéről sem hiányozhat. A Tatrapet műanyag hintáját egyszerűen csak fel kell lógatni a papagájketrec megfelelő részére és a madár azonnal birtokba is fogja venni, még a félősebb fajta is.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 15*10 cm
Anyaga: műanyag, a rajta lévő csengettyű könnyűfémből készült.
Tisztítása mosószeres vízzel történik, legideálisabb gyakorisága, ha a ketrec nagytakarításával (elmosásával) egyidőben történik. A törött hintát nem érdemes ragasztgatni, célszerűbb kicserélni, már csak azért is, mert a külső ragasztás a papagáj egészségére ártalmas lehet. A hullámostól a kis sándor papagáj többféle méretű díszmadár számára ideális kalitkakiegészítő, mellyel az őserdők fáin történő hintázás élményét tudja megidézni a madár.

Hol van a hinta ideális helye a ketrecben? A papagájok a magasban szeretnek lenni. Ezt a legtöbb gazdi hamar megtanulja, elég pár alkalom, amikor a madár kiszökik a lakásban és azonnal a csillárra vagy a karnis tetejére repül, ezek a lakás legmagasabb pontjai. A papagáj a természetben zsákmányállat, biztonságérzete akkor a legnagyobb, ha kényelmesen belátja az őt körülvevő területet, mert ilyenkor észre tudja venni, ha ragadozó madár közeleg.

Ezt az ősi ösztönt a mindössze néhány száz évre és csupán néhány madárgenerációra visszatekintő háziasítás még egyáltalán nem nevelte ki a tollas kedvencekből, ők tehát a lakáson belül is a magas pontokat fogják keresni. A hinta elhelyezése tehát akkor lesz ideális, ha a lehető legmagasabbra tesszük.

A csengős hintát egy kis kampóval lehet fellógatni a helyére. Hagyományos papagájkalitkák esetében erre a célra a tetőrácsok tökéletesen megfelelnek. Sokan használnak nagyobb méretű, egyedi, leggyakrabban csirkehálóból készült papagájröpdéket, ezekben a hinta ugyanúgy alkalmazható. Az sem baj, ha gyalog a madár nem éri el, mert a kistestű papagájoknak, akik ennek a hintának a célközönségét jelentik, nagyon mozgékonyak és ügyesek, meg fogják találni a módját, hogy elérjék.

A hinta aljára szerelt kis csengettyű mindig beválik, mint szórakozási eszköz, a hullámos papagájok kifejezetten odavannak a hangjáért, sokat játszanak vele. Több papagáj esetén célszerű madaranként 1-1 hintát beszerezni és azokat egymáshoz közel felszerelni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >