Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Hullámos Papagáj Odú, 16x17x18,5cm

Hullámos Papagáj Odú, 16x17x18,5cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A háznál tartott papagájok szaporíthatóak is, sokan foglalkoznak is ezzel hobbi szinten a tartók között. Aki szereti ezeket a madarakat, annak nagy öröm részt venni egy új egyed megszületésében, szívesen teszi szülővé meglévő madarait. Megfelelő kialakítású papagájodú nélkül azonban ez nem sikerülhet.


Kinyitható fedelű odú hullámos papagájoknak.
Anyaga: Rétegelt Lemez
Mérete: 16 x 17 x 18,5 cm
Az odút a kalitka egyik ajtajára kell akasztani. A kalitkában egyszerre mindig csak egy költőpár tartózkodhat, máskülönben előfordulhat, hogy vérre menő vita indul az odúért.
A papagájodú alját ki kell bélelni valamilyen puha, melegséget adó, természetes anyaggal, erre leginkább a tiszta faforgács a megfelelő.
Az odú teteje kinyitható, de ha a papagáj letojt, onnantól kezdve nem szabad többet nyitogatni, mert a fészekkontrollt általában nagyon rosszul viselik a papagájok.
Hullámosok esetében az ideális költési kor másfél évtől indul és nagyjából 3-4 éves korig tart. Összeszokott pároknál szokott működni a leginkább a szaporítás.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >