Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Nimfa papagáj odú, 20x21x24,5cm

Nimfa papagáj odú, 20x21x24,5cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A közepes méretű papagájok házi tenyésztése közel sem megoldhatatlan kihívás, hiszen a nimfa-vagy kecskepapagájokban is erősen dolgozik a szaporodási ösztön. Tenyésztésre egészséges, ép tollazatú, lehetőleg azonos színű, kétéves egyedeket érdemes kiválogatni. Ha párba álltak, ideje beszerezni az odút!


Kinyitható fedelű odú közepes méretű papagájoknak.
Anyaga: Rétegelt Lemez
Mérete: 20 x 21 x 24,5 cm
A tenyésztésre kiválasztott papagájoknak párba kell állniuk. Ezt onnan látni, hogy etetik egymást, pontosan úgy, ahogy a kicsinyeiket is etetni fogják. Ezután már várható, hogy hamarosan megkezdik a párosodást is, ami után a tojó, ha kap egy megfelelő odút, nekiáll fészket építeni és hamarosan lerakja a tojásokat. A tojások darabszáma és a költéshez szükséges idő fajtafüggő.
Az odú teteje nyitható, a papagájok pedig az ülőrúd segítségével másznak bele a nyíláson keresztül.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >