Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Papagájhinta 25 cm

Papagájhinta 25 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Közös tulajdonság, hogy hintázni az összes papagáj szeret a kicsik és a nagyobbak is. Ezért a hinta az a berendezési tárgy, amely egyetlen papagáj élőhelyéről sem hiányozhat. A Tatrapet fa hintáját egyszerűen csak fel kell lógatni a papagájketrec megfelelő részére és a madár azonnal birtokba tudja venni.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 25*20 cm
Anyaga: megmunkált fa, a rajta lévő 3 darab színes golyó is fából készült.
Tisztítása mosószeres vízzel történik, legideálisabb gyakorisága, ha a ketrec nagytakarításával (elmosásával) egyidőben csináljuk meg. A szennyezett hintát forró vízben kell elmosni, a helyére a száradást követően lehet visszatenni. Az énekestől a nimfa papagájig sokféle méretű díszmadár számára ideális kalitkakiegészítő, mellyel az őserdők fáin történő lógás élményét tudja átélni a papagáj.

Hol van a Tetrapet fa hinta ideális helye a kalitkában? A papagájok a magasban szeretnek lenni, ahonnan mindent belátnak, mert ösztöneik szerint ott érzik biztonságban magukat. Ennek oka egyszerű: a papagáj a természetben zsákmányállat, biztonságérzete akkor a legnagyobb, ha kényelmesen de alaposan felügyelheti az őt körülvevő területet, mert ilyenkor észre tudja venni, ha ragadozó madár közeleg.

Ezt az ősi igényt és életmódot a mindössze néhány száz évre és csupán néhány madárgenerációra visszatekintő háziasítás még egyáltalán nem nevelte ki a tollas kedvencekből, ők tehát az emberekkel közös élőhelyükön belül is a magas pontokat fogják keresni. A hinta elhelyezése tehát akkor lesz ideális, ha a lehető legmagasabbra tesszük a kalitkában vagy röpdében.

A fagolyókkal ellátott, kötélen lógó, háromszög alakú hintát egy kis kampóval lehet fellógatni a helyére. Hagyományos kialakítású és persze kellően nagy méretű papagájkalitkák esetében erre a célra a tetőrácsok tökéletesen megfelelnek. Sokan használnak nagyobb méretű, egyedi, leggyakrabban csirkehálóból készült papagájröpdéket, ezekben a hinta ugyanúgy alkalmazható. Az sem baj, ha gyalog a madár nem éri el, mert a közepes méretű papagájok, akik ennek a hintának a célközönségét jelentik, nagyon mozgékonyak és ügyesek, és boldogan odarepülnek.

Több papagáj együttes tartása esetén célszerű madaranként 1-1 hintát beszerezni és azokat egymáshoz közel felszerelni, így elkerülhető a féltékenység és a hinta miatti veszekedés.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >