Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Florida XL óriás hinta 40 cm nagy papagájoknak ara, jákó, kakadu

Florida XL óriás hinta 40 cm nagy papagájoknak ara, jákó, kakadu
Házhoz szállítás (1900 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 7

Ez a termék egy igazi különlegesség, máshol nem beszerezhető semmilyen formában. Igazi ajándék egy ara vagy egy jákó papagáj számára, segítségével a madár egy kis darab természetet kaphat. A strapabíró diófa jól bírja a rágcsálást és az erős rögzítésnek köszönhetően felszerelni is egyszerű lesz bárhová.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 40*40 cm
Vastagság: 2-4 cm
Belső átmérő: 20 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Alapanyaga kezeletlen, száraz diófa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére erősíteni (tartozékként jár hozzá). Lakkal kezelt, hogy tartós legyen. Ideális ara papagájok, jákó papagájok, kakaduk és nagysándor-papagájok számára.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges. A külső kéreg mennyisége az egyes darabok között eltérhet, és általában hamar lerágják a madarak.

Ez a hinta egy igazi különlegesség, mely egy kis extra szórakozást tud nyújtani az óriásoknak. Ilyen berendezéssel ezek a madarak csak a természetben találkozhatnak, otthoni körülmények között nem, ezért számít különlegességnek. Többféle méretben is gyártjuk, a nagyoknak készült méret külső átmérője 40 centi, tehát ez egy hatalmas és masszív darab, pont mint azok a papagájok, akiknek készült: kakadufélék, afrikai szürke papagáj és persze az arák.

Elsősorban rácsos tetővel rendelkező helyekre ajánlott, ezekre egyetlen mozdulattal fel lehet helyezni a hozzá tartozó karabíner segítségével. De fa- vagy betonplafonra is felrögzíthető egy megfelelő kampóval, ilyenkor ebbe a kampóba kell tenni a karabínert. Teljesen a tetőre mégsem ajánlott feltenni, mert a nagytestű madarak a segítségével hajlamosak nekiállni lebontani a menyezetet, amit így már el is érnek, ezért ajánlott egy valamekkora láncdarabot beiktatni a tetőkampó és a hinta közé (az persze megeshet, hogy a papagáj felmászik a láncon, és úgy kezdi kirágni a tetőt, dehát erről (is) szól a madártartás).

A vastag és erős kialakításnak köszönhetően a hinta ellenáll az erős csőrnek, így sokáig használható állapotban marad. A madarak szeretnek hintázni és tollászkodni is benne, ha egyszer ráéreznek, sok időt eltöltenek benne. Ellenáll az elég gyakori cibálásnak is, de inkább célszerű olyan helyre rögzíteni, ahol nem érik el túlságosan könnyen, mert akkor előfordulhat, hogy csak rágásra használják és hamar tönkremegy.

Anyaga természetes fa, kezeletlen, natúr. A hintát körbevevő fakérget általában nagyon hamar letépkedik a papagájok, az alatt lévő fatörzs viszont kitartó és kemény, persze a hatalmas erőhatással szemben nem fog tudni örökké kitartani. Ha a madár elsőre idegenkedik tőle, érdemes valamilyen ismert ennivalót rögzíteni rá, például almát vagy sárgarépát, és onnantól már bátrabban elkezdi a madár az ismerkedést.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >