Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Bonito ülőrúd papagájoknak, közepes méret, 33 cm

Bonito ülőrúd papagájoknak, közepes méret, 33 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 5

Ez a 5 centiméter vastag, 33 centiméter hosszú, vaskos és erős ülőrúd bírni fogja a gyűrődést, amit egy ara papagáj, egy jákó vagy kakadu produkálni képes minden egyes nap. Ideális kültérre és beltérre is, egyszerűen fel lehet csavarozni a kalitkára oldalára és egy kerti papagáj-röpde drótfalára is feltehető.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 33*5 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (nagyméretű szárnyas anya)
Alapanyaga természetes, hántolt keményfa. Nagyon jól ellenáll a rágásnak, még az aráknál is hosszú élettartama van. A lakkozásnak köszönhetően az időjárással szemben is ellenálló, ezért arra is jó, hogy a kinti röpdében ezen napozzon a papagáj.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Az ülőrudak változatosságának biztosítása a papagájegészség egyik alapfeltétele. Ezzel biztosítható ugyanis a megfelelő mennyiségű mozgás, mert ezek a madarak a természetben is hozzászoktak a változatos terephez, fogságban tartva viszont az egyhangúság elveszi tőlük a kedvet a mozgáshoz. A mozgásszegény életmód tehát az emberekhez hasonlóan a papagájok számára is rendkívül egészségtelen.

A Bonito ülőrudak többféle méretben is léteznek, így minden papagájfajta számára lehet köztük találni olyat, ami megfelelő. Az ülőrúdnak stabilnak kell lennie, ezt a Bonito esetében a rendkívül erős rögzítés biztosítja. A másik lényeges követelmény az átmérő, ennek olyannak kell lenni, hogy a papagáj lába, pontosabban a körmei éppen ne érjék körbe a fát. Ezzel a mérettel biztosítható kedvencünk folyamatosan növésben lévő körmeinek ideális kopása. Így a jól kiválasztott ülőrúd használatával a sok stresszel és macerával járó állatorvosi látogatásokra eggyel kevesebb ok lesz, és azt sem nehéz belátni, hogy a lefogással és küzdéssel járó művi, csiptetőollós körömvágás elkerülése mekkora pozitívum.

A Bonito ülőrúd természetes fából készült. A természetesség itt azt jelenti, hogy nincs sima felületűre esztergálva, tehát a papagáj jobban fogja szeretni, mint a műrudakat, mert a változatosság náluk alapkövetelmény. Az ülőrúd természetes alapú lakkal lett kezelve, ezért a kinti igénybevételt is bírja, tehát használható egy kerti volierben is, mert ellenáll az esőnek és a napfénynek. És persze a rágást is bírja. Rögzíteni a ketrec rácsai közé lehet, hatalmas és erős szárnyas anyával, ami hosszútávú és strapabíró felrakást tesz lehetővé (tartozék).

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >