Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Bonito kétágú ülőrúd papagájoknak, 28 cm

Bonito kétágú ülőrúd papagájoknak, 28 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 7

Ezzel a teljesen egyedi készítésű, kétfelé ágazó ülőrúddal egy darabka természetet vihetünk a papagáj életébe, mert ugyanúgy ülhet rajta, ahogy az a vadonban szokás, az pedig a vérében van. Az ülőrúd változatos átmérője garantálja az izomzat megfelelő munkáját és a körmök állandó kopásának fenntartását.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 28*3 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (szárnyas anya)
Alapanyaga természetes fa. Könnyen felszerelhető a tartozékként adott alátétekkel és a szárnyas anyával: csak fel kell csavarozni a ketrec megfelelő pontjára és kézzel erősen meghúzni az anyát.
Alapanyaga diófa, természetes alapú lakkal kezelve. Ideális hullámos papagájok, nimfák, törpepapagájok, kecskepapagájok és hasonló méretű madarak számára.
A kemény anyag jól bírja a rágást, a változatos formák pedig jót tesznek a papagáj lábának. Az egyik ágára alkalmanként cérnával fel lehet lógatni egy fürtös kölest.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges. A két elálló ág közötti távolság 9 és 16 cm között változhat.

A természetben a papagájok a nap túlnyomó részében ülnek, ezért könnyen belátható, hogy a minőségi ülőfa milyen fontos kelléke a papagájtartásnak. A Bonito kétágú ülőrúd egy igazi különlegesség. Kétágú végződése miatt a madarak imádják, mert rengeteg lehetőséget rejt magában, sokféle pózban tudnak tollászkodni vagy ülni rajta és a leleményes gazdi különféle ennivalókat (szőlőfürt, zellerszár, fürtös köles) vagy játékokat, csengettyűket lógathat fel a szárára.

Az ülőfa rögzítése egy erős beépített csavarral történik a kalitka, ketrec vagy röpde rácsai közé, a túloldalon csak meg kell húzni a szárnyas anyát és kész is. A kalitka rácsaihoz képest kifelé és befelé is egyaránt feltehető, így használható szobai felszerelésként is arra az időszakra, amíg a papagáj a ketrecen kívül tartózkodik. Ez azért is hasznos, mert így egy más ismerős berendezésre ülhet fel akkor is, amikor ki van engedve.

Az ülőrúd keményfából készült és jól ellenáll a rágásnak, az esőnek és a napfénynek is, így külterületen is lehet használni, például kerti röpdékhez is ideális. A lakkozásnak köszönhetően tartós, hosszú életű lesz és mivel a felhasznált lakk alapanyag természetes, semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz, ezért nyugodtan rágcsálhatja is a papagáj.

A rúd teljesen kezeletlen, természetes felülete változatos fogást biztosít a papagájok lábának, elősegítve a folyamatosan növekvő karmok ideális kopását. Ezt a méretet használhatják nimfák, kecskepapagájok, kis- és nagy sándor papagájok, hullámos papagájok.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >