Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Putaya 77 cm-es óriáshinta

Putaya 77 cm-es óriáshinta
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

Ez a hatalmas hinta a dísze lehet bármelyik madárszobának vagy röpdének, és a papagájoknak is igazi kedvence lesz. A legnagyobbak is egyszerre többen is ráférnek, erős és kényelmes kiegészítő. A súlyának köszönhetően stabil, emiatt a nagytestű madarak kedvence lesz. De kisebbek esetén is sikerrel használható.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 77*9 cm
A Putaya óriáshinta egy extra nagy méretű papagájkalitka-kiegészítő. A hossza 77 cm, vastagsága 9 cm, a súlya kb 3 kg. Két kötél segítségével lehet fellógatni, a hosszuk egyenként 1 méter. A kötelek végén elhelyezett karabíner segítségével lehet felerősíteni. Felrakható megfelelően erős röpdehálóra vagy dübellel feltett vagy gerendába csavart kampókra is. Anyaga:
- natúr fa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Erős igénybevételre tervezett, keményfa alapanyagú kellék, mely egyformán használható kül-és beltéren, azaz kerti és szobai ketrecben is. Méretéből adódóan néhány nagytestű, vagy sok kistestű papagáj számára ajánlott.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Az óriáspapagájhoz óriási méretű hinta való. Akinek ilyen madara van, az tisztában van vele, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható tömeghinták nem felelnek meg a célnak. A túl kicsi vagy túl vékony hintákon ezek a madarak nem érzik jól magukat, kényelmetlen számukra és végső soron káros is, a nem megfelelő lábtartás miatt például túlnőnek a körmeik.

A Putaya 77 cm-es óriáshinta egy teljesen egyedi termék, mely kifejezetten ara papagájok számára készült. Rendkívül erős és masszív, az átmérője 9 cm, ami tökéletesen megfelel a nagytestű papagájok lábméretének, ezen ülve a körmük az ideális mértékben kopik és kényelmes is.

A hinta felfüggesztése megfelelően erős, vastag kenderkötéllel készült, ezt a papagájok rághatják is, bírni fogja. Madárszobában vagy kinti röpdében egyaránt használható, a lakkozásnak köszönhetően ellenáll az esőnek, napsugárnak és a madárürülék miatti rendszeres, tisztítószeres takarítást is jól bírja.

A felfüggesztése egyszerű: két karabiner segítségével lehet falba felfúrt kampókra fellógatni illetve felakasztani a röpde rácsaira. A papagájok általában hamar megszokják, az arák nem félősek, szeretik kipróbálni az új dolgokat. Nem ritka látvány a Putaya óriáshinta kötelén felmászó vagy villámgyorsan leereszkedő madár. Mivel ennek a hintának a súlya 3 kg, ezért a felfüggesztésnek erősnek és stabilnak kell lennie, mert ha leesik, komoly sérüléseket okozhat a berendezésben vagy akár a madárban is. Emiatt a tartóköteleket időszakosan felül kell vizsgálni, és ha a madarak nagyon szétrégták, akkor javítani vagy cserélni szükséges.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >