Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Fa létra, natúr 5 fokos, 26 cm

Fa létra, natúr 5 fokos, 26 cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

A létra nagyszerű játék a kedvtelésből tartott madarak számára, például kanáriknak, papagájoknak és pintyeknek. Valódi faanyagból készült. A madarak felmászhatnak a létrán, ülhetnek rajta és rághatják a kérgét, amit kitűnő csőrkoptató. A létra könnyen rögzíthető a rászerelt fémbilinccsel. Magasság: 26 cm.

Hasonló termékek

Termékleírás:
Természetes alapanyagból készült létra, 5 lépcsővel. A vadonban megszokott körülményeket hozza el a papagáj számára, kitűnő tornaeszköz, mely egyúttal megkönnyíti a papagáj mozgását is a ketrecen belül. A helyzetét, sőt akár a beállított dőlésszöget is érdemes időnként, például a rendszeres, nagyobb ketrectakarítások alkalmával alapvetően megváltoztatni, egész máshová vagy máshogyan felszerelni, mert egy ilyen változtatás a korábban már megszokott létrát újra érdekessé, kihívásokkal telivé tudja tenni.

A létra mint felszerelés leginkább a csirkeólakból lehet ismert a háziasított állatok világában. A papagájnak is nagy kedvence, de ők nem annyira másznak, mint inkább lógnak rajta. A papagájoknak készített létra a madárketrec kiegészítő tartozéka, mely a természetben megtalálható kisebb gallyakra-faágakra kíván hasonlítani.

Kevesen tudják, de a papagájok a természetben is elég sokat másznak, fogságban tartva pedig ez a mozgásforma lesz a priorizált. Szerencsére legtöbbjük háziasítva is megőrzi röpképességét és a profi hozzáállású, jó gazdik ezt hagyják is nekik gyakorolni. De a ketrecen belül mégis a mászás lesz az elsődleges.

Ez a feldolgozatlan fából készült, 5 fokos létra 26 centiméteres hosszal rendelkezik, mely a legtöbb papagájketrecbe teljesen ideális, könnyű neki megfelelő helyet találni. De a ketrec külső felén is bátran lehet használni. A rácsok közé akasztva könnyen felhelyezhető. Azt, hogy a papagáj hogy tudja leginkább használni, csak kitapasztalni lett: van, amelyiknek a függőlegesen fellógatott elhelyezés az ideális, mert rárepül és csimpaszkodik rajta. Más, félénkebb, kevésbé akrobatikus madarak egy kicsit tyúklétraszerűen fogjk használni, számukra az 45 fokban oldalra döntött felrakás lesz a jó, ők fel-le mászkálnak rajta.

A létra anyaga nincs simára dolgozva, hogy minél inkább hasonlítani tudjon a természetben előforduló ágakra. Ez a natúr kivitel ugyanakkor egészséges is, mert elősegíti a papagáj körmeinek egyenletes, rendszeres és folyamatos kopását.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >