Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Fa létra, natúr 7 fokos, 31 cm

Fa létra, natúr 7 fokos, 31 cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A természetben a papagáj rengeteget kúszik-mászik, a repülés mellett ez a legfontosabb közlekedési módjuk. Háznál tartva ennek a mozgásformának a hiányára a létrák beszerelése jelenti a megoldást. Ez a nagy, 30 cm feletti hosszúságú létra egyszerűen, stabilan beépíthető a kalitkába. Anyaga természetes fa.


Jellemzők:
- Vadonatúj és kiváló minőségű.
- Újrahasznosítható, tartós, praktikus, jó rugalmasságú.
- Gyönyörű, rugalmas, a papagájok minden bizonnyal élvezni fogják.
- Ideális játék papagájoknak a tornához és a mászáshoz, könnyen beszerelhető a ketrecbe.
- Használd mindkét oldalon az akasztót, hogy megkönnyítse a ketrecben való lógást.

A Fa létra papagájoknak barázdált mászószerkezetet biztosít a madárnak, és egyszerű fém csészehorgokkal rögzíthető a ketrecre. Ez utóbbi tulajdonság azért fontos, mert a papagáj eleinte bizalmatlan a közelébe került új játékkal vagy ennivalóval, ezért a kezdeti időben a natúr fa létrára is gyanakodva fog tekinteni.

Beletelik némi időbe, amíg megérti, hogy az új jövevény nem fenyegető rá nézve. Hogy ez mennyi idő, az a madár vérmérsékletétől és önbizalmától függ, de néhány nap alatt a félősebbek is hozzászoknak a létra látványához és közelségéhez. Amikor a madár már nem fél, akkor óvatosan meg fogja közelíteni a létrát, és ez egy lényeges pontja lesz a közelebbi ismerkedésnek.

A papagájok ugyanis alapvetően a stabil dolgokat szeretik, legalábbis eleinte. Ismeretlen terepre tévedve sokszor látni, hogy csőrükkel megcsipkedik, lábukkal megfogják-húzzák a kiszemelt tárgyat. Ilyenkor egy megfelelően stabilan, a füleinél a ketrec rácsához rögzített létrát fogják megfelelően erősnek találni és felmászni rá.

A későbbiekben, amikor a madár megszokja a hintát, el lehet kezdeni bátrabban kísérletezni vele, például fellógatni a ketrec tetejére vagy akár külső helyszíneken bevetni a papagáj szabadon engedésének idejére. A létrától hosszabb távon i tartó papagáj viselkedését pedig a szinte minden körülmény között működő módszerrel lehet megváltoztatni: gyümölcsöt vagy fürtös kölest kell fellógatni vagy odakötni a létrára, ami csaliként kitűnően tud funkcionálni és segít leküzdeni a félelmet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >