Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Bonito ülőrúd papagájoknak, nagy méret, 48 cm

Bonito ülőrúd papagájoknak, nagy méret, 48 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 16

A nagypapagájok ülőfáinak két legfontosabb tulajdonsága a masszivitás és a változatosság. A Bonito ülőrúd ezeknek tökéletesen meg is felel, ezért a madárnak nagy öröme lesz benne, hosszú időn keresztül. Az alapanyagul szolgáló fa természetes formáját megőriztük, a hántolás után természetes alapanyagú lakkot kapott.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 48*4 cm
Anyaga:
- natúr fa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (nagyméretű szárnyas anya)
Hosszú távú, nagy igénybevételre tervezett kellék, mely egyformán használható kül-és beltéren, azaz kerti és szobai ketrecben is. Méretéből adódóan néhány nagytestű, vagy sok kistestű papagáj számára ajánlott.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Nagyon sok óriáspapagáj él olyan szerencsés helyzetben, hogy van neki egy kinti, ketrecszerű röpdéje, ahol sok időt tölthet el, napozhat is (ami a megfelelő kálciumszint egyik elengedhetetlen feltétele), és élvezheti a természet közelségét. Ehhez kiváló eszköz a könnyen felszerelhető és ugyanilyen könnyen bármikor másik helyre átrakható Bonito ülőrúd.

A felrakása egyszerű: be kell tenni a ketrec rácsai közé a megfelelő helyre, majd a tartozék szárnyas anyával fel kell rögzíteni. Így könnyen követhető vele az árnyék vonulása a nap folyamán, vagy etetési időben az etetőtál mellé tehető igény szerint. Ezáltal a papagájok által igényelt változatosság egyszerűen biztosítható.

Az ülőrúd hatalmas mérete és masszív kialakítása akár arra is lehetőséget tud nyújtani, hogy egyszerre 2 kakadu, jákó vagy ara papagáj is el tudjon üldögélni rajta, így pároknak is megfelelő választás, hiszen a 48 centin kényelmesen elférnek. A kinti használat megnövekedett igénybevétele - napfény, csapadék - ellen tartós, de mégis természetes lakkal lett kezelve, így ellenáll az időjárásnak és akkor sincs baj, ha a papagáj romboló ösztöne előjön, mert ezt nyugodtan rághatja, a természetes alapanyag mellett a bevonatként használt lakkban sincs ólom, vagy más mérgező anyag.

A Bonito nem csak kinti röpdékben használható, a lakáson belül is jó szolgálatot tehet. A legtöbb óriáspapagájt bent is kalitkában tartják, megfelelően váltogatva a kint és bent eltöltött időszakokat ez egy teljesen madárbarát dolog. A lényeg, hogy lehet lehetősége a ketrecen kívül is rendszeresen mozogni a nagyobb térben, így a kalitka számára biztonságot jelentő otthon és nem börtön lesz. Az ülőrudat pedig kifelé és befelé is könnyedén fel lehet csavarozni a ketrecre, lógatható rá játék van ennivaló zöldség is, egy rágumizott sárgarépával például sokáig kiválóan elszórakozik majd a madár.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >