Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A Karlie Flamingo Karomkoptató ülőrúd könnyen felszerelhető madárketrecekbe. Bevonatának durva felülete hozzájárul a hám természetes hámlásához a madarak lábán, serkenti a vérkeringést, a természetes homok, melyet a madár az ülőrúdról lerágcsál, javítja az emésztést, ezen kívül ásványi anyagok és nyomelemek forrása is.

Hasonló termékek

A körmök túlnövése gyakori probléma a papagájoknál, mert a túl hosszú körömbe minden beleakad és sérülésekhez vezethet. A körömvágást nem minden madár tolerálja, ezért jobb megelőzni a túlnövést. Ezt a fajta speciális ülőrudat nem kell állandóan alkalmazni, csak ha már elkezdett túlméretes lenni a köröm. Egy doboz tartalma 4 darab.

A papagájok tartásának egyik legnagyobb problémája, hogy a lakásban vagy akár a madárházban is szinte lehetetlen olyan körülményeket biztosítani madaraink számára, mint amit a természetben megszokhattak. És ez egy sarkalatos probléma, mert a helytelen tartásmód a papagáj fizikai jellemzőin is kiütközik.

Az egyik ilyen probléma a madarak állandó, egész életükön át tartó körömnövése. Fogságban tartva a papagájköröm gyorsabban nő, mint ahogyan kopni tud, mivel kevesebbet használják. Ennek a következménye a körömtúlnövés. A túlnőtt köröm pedig egyszerre kényelmetlen és veszélyes a madár számára.

Az egyik lehetséges megoldás a körömvágás, de ez kétemberes művelet, és az ideális az, ha az egyikük állatorvos, legalábbis az első vágásnál. Ez a madár számára komoly félelemmel és stresszel jár, mert le kell hozzá fogni, és általában rongyba is csavarják, hogy ne tudjon mozogni.

Szerencsésebb a megelőzés, de ez sokszor nem megy könnyen. A megfelelő méretű, pontosan a karom végét koptató fa ülőrúd segíthet, de ezt nem egyszerű eltalálni. A gyorsan növő körmökre a Karlie Karomkoptató ülőrúd kínál hatékony megoldást, érdes felületének köszönhetően a túlnövésnek indult köröm hamar visszarövidül és a balesetveszélyes hegye is megkopik. A madár körmeit rendszeresen figyelni kell és amikor kezd hosszabb lenni az ideálisnál, akkor néhány napra be kell tenni egy Karlie Karomkoptató ülőrudat a kalitkába és figyelni a hatást. Ha a köröm megkopott, a rudat ki kell venni és el kell dobni, legközelebb pedig egy másikat kell betenni. A csomagban épp ezért 4 db található.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >