Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 5.0 / 2

A Karlie Flamingo Karomkoptató ülőrúd könnyen felszerelhető madárketrecekbe. Bevonatának durva felülete hozzájárul a hám természetes hámlásához a madarak lábán, serkenti a vérkeringést, a természetes homok, melyet a madár az ülőrúdról lerágcsál, javítja az emésztést, ezen kívül ásványi anyagok és nyomelemek forrása is.


A körmök túlnövése gyakori probléma a papagájoknál, mert a túl hosszú körömbe minden beleakad és sérülésekhez vezethet. A körömvágást nem minden madár tolerálja, ezért jobb megelőzni a túlnövést. Ezt a fajta speciális ülőrudat nem kell állandóan alkalmazni, csak ha már elkezdett túlméretes lenni a köröm. Egy doboz tartalma 4 darab.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >