Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Piel rusztikus fa bortartó, fekvő

Piel rusztikus fa bortartó, fekvő
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

Ez a kézzel készített asztali bortartó elegáns módja egy házi bor- vagy whiskykollekció megtartásának, bemutatásának. Finom görbülete művészi jelleget biztosít neki, miközben elég egyszerű is ahhoz, hogy bármilyen otthoni stílushoz jól illeszkedjen. Ez az állvány legfeljebb 3 palackot képes befogadni, a legtöbb, szabványos méret belefér.

Hasonló termékek

Méret: 50 x 15 cm Súly: 6 kg A beletehető borosüveg maximális átmérője: 70 mm
Egyedileg gyártott termék, a méretek és a súly eltérhet a megadott értékektől! Tartozékok nélkül!
Az üveg kiválasztásánál az átmérőre oda kell figyelni, a megadott értéknél vastagabb üveg nem fér bele a horonyba.
Anyaga szárított, hántolt és csiszolt diófa, melyet két réteg festékkel és egy réteg fényes lakkal kezeltünk. Egy darab üveg és két borospohár fér bele, de a poharak helyére további két borosüveg is behelyezhető. Kitámasztást nem igényel.

A bort a legtöbben szeretik. Van, aki magában, van, aki fröccsként vacsora után, és persze mindeninek megvan a maga kedvenc a számtalan fajta és variáció közül, rengetegen pedig a saját maguk által termesztett szőlőből készült házibort tartják a létező legjobb választásnak.

Az összes asztali borfajta közös pontja a tárolás-kínálás módja, mely az esetek túlnyomó többségében a sztenderd 7.5 deciliteres borosüveg. Új termékünk, a Piel rusztikus fa bortartó azoknak szól, akik üveges borokat tartanak otthon vagy az éttermükben, és egyedi, hangulatos, rendhagyó módon szeretnék tárolni azokat.

Natúr fából készült egyedi bortartóink bármely teret képesek feldobni. Az ezen az oldalon bemutatott fekvő kivitelű bortartót többféle variációban is lehet használni. Mivel három különálló horonnyal is rendelkezik, ezért elhelyezhető benne 1 db üveg középre és 2 db pohár a jobb és a bal szélre, de beletehető akár 3 db borosüveg is.

A Piel rusztikus fa bortartó fekvő verziójának nincs lába, a kialakítása olyan, hogy a testét képező farönk kitámasztás nélkül is megáll akár az asztalon, akár a polcon, vagy egy vendéglátóhely széles ablakpárkányán is. A horonyban maximum 70 mm átmérőjű üveg fér bele mindkét típusba, ennél nagyobbat nem szabad beleerőltetni, mert az balesetveszélyes lehet illetve a tartó is tönkre tud menni.

A rusztikus fa bortartó önsúlya 6 kg körül van, a bele elhelyezett borok súlyát ehhez kell hozzáadni és ennek függvényében kell kiválasztani az elhelyezést.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >