Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Antiguo rusztikus fa rönk lámpa

Antiguo rusztikus fa rönk lámpa
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 4

A kézzel, szilárd keményfából készített termékek sajátos jellemzőkkel rendelkeznek, mint például a fa szemcsés mintázata, a kilógó csomók, a faanyag érdessége és sima textúrája, valamint a hibák. Ennek ellenére mindegyik egyedi és gyönyörű lesz. A képen látható lámpák viharvert, öreg diófából készültek, hangulatuk, szépségük egyedi, nincs belőlük két egyforma. De ennek a különleges terméknek a célja nem is a sorozatgyártás, hanem a darabonkénti egyediség.

Hasonló termékek

Méret: 45 x 37 cm (legnagyobb szélesség és magasság) Súly: 6 kg Az alján található csavarok segítségével lehet vízszintezni. A kábel hossza 230 cm.
A beletehető izzó típusa: hagyományos (E27, 230 V)
Egyedileg gyártott termék, a méretek és a súly eltérhet a megadott értékektől!
Egyszerre modern és antik hatású, rusztikus lakberendezési tárgy. Tartalmaz egy különleges kialakítású, natúr fából készült lámpatestet, egy 220V-os lámpaelektronikát izzóval, valamint egy fém lámpást. A hagyományos lámpákkal megegyező módon lehet használni, elhelyezni pedig akárhová lehet a lakáson belül, földre vagy asztalra, polcra is tehető.

Az Antiguo rusztikus fa lámpa egy hagyományos funkcionalitással rendelkező világítótest, amivel nagyjából bármilyen asztali lámpa kiválható. Más lámpához hasonlóan 220 voltos villásdugóval kell a hálózatba dugni és hagyományos lámpakapcsolóval lehet be illetve kikapcsolni.

A rusztikus lámpa keményfából készült, kívülről egy antik hangulatú lámpás van rajta, ez a világítótest, ebbe van elrejtve az elektronika, kívül pedig a kapcsoló. Az elektromos vezeték kívülről nem látható. A fa test festést és fényes lakkozást kapott.

Mik jellemzik a rusztikus fa lámpát? Modern és ipari formatervezés: a modern minimalista tervezési koncepcióval nagy teherbírású, tömör fa test gondoskodik a hozzáadott ipari megjelenésről. Kompatibilis a stílusok széles skálájával, beleértve a század közepi modern, minimalista, art deco és előkelő rusztikus stílusokat. Kreatív, innovatív és különleges világítás, hogy mindenki minőségi, csúcskategóriás világítást vihessen otthonába vagy irodájába.

Ideális dekoráció és ajándék: az éjjeli lámpa nemcsak jó ajándék a családnak vagy a barátoknak, hanem ideális dekorációja lehet akár a nappali, a hálószoba, a dolgozószoba, gyerekszoba, kollégium, iroda vagy dohányzóasztal számára is. A felhasználási lehetőségek sora tehát igencsak hosszú.

A rusztikus fa lámpát mindig a hálózatból kihúzott állapotban, enyhén nedves ronggyal kell takarítani. Az elektromos részekbe nem szabad víznek kerülnie. Ha a fa test fénye idővel megkopik, a kereskedelemben kapható faolaj segítségével lehet helyreállítani.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >