Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Taula rusztikus asztal farönkből

Taula rusztikus asztal farönkből
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

Rendkívül erős, impresszív lakberendezési tárgy, mely csillogó felületével és természetes megjelenésével azonnal magához vonzza a tekinteteket. A hántolt, csiszolt és lakkozott fa mintha egy természetbeli időutazásból csöppent volna az emberi környezetbe. Színei a ráeső fénytől függően szinte állandó változásban vannak. Különleges darab.

Hasonló termékek

A felülete nem teljesen egyenes!
Hossz: 54 cm
Szélesség: 35 cm
Magasság: 20 cm
Alapanyaga természetes, enyhe színnel lakkozott, hántolt fa. A lakás bármely pontjának dísze lehet. Felhasználásához csak fantáziára van szükség, utólagos kezelést vagy megmunkálást nem igényel, a port időnként nedves ronggyal le s kell törölni róla. Súlya kb 8 kg.
Vas lábakon áll, a teherbírása néhány kilogramm, ennél jobban nem szabad megterhelni (ráülésre tehát nem alkalmas, sámlinak használni nem szabad).

Ez az élőszegélyes nyárfa tábla tökéletes dohányzóasztalnak, kisasztalnak vagy bármilyen szobai tartónak. Természetes időjárás hatására sárgás alaptónusú, vörös és narancssárga szemcsékkel, de sok helyen látni benne sötétebb, nehezen meghatározható színeket is. A vastagabb oldala került fentre , hogy erősítsük és masszívabbá tegyük. Ez a darab nagyszerű kiegészítője vagy dekorációja lehet bármely kortárs otthonnak vagy rusztikus rönkháznak. Szinte akárhová remekül be tud illeszkedni.

Gyönyörű rusztikus asztalaink, rönkjeink és bortartóink mindig kézzel készülnek valódi rönkökből, és remekül mutatnak bármely kertben vagy konyhában állandó bútorként mint a mindennapok szerves részei, vagy esküvői/parti erdei témaként is használhatók. Minden faanyag fenntartható erdőterületekről és kezelt erdőkből származik. Minden méret hozzávetőleges, mivel a fák nem mindig nőnek méretre, vagy nem teljesen kerekek, ezért a megadott méretekhez képest kisebb eltérések minden termék esetében előfordulhatnak.

A nyárfából készült rusztikus rönkasztal bármilyen dekorációhoz illik. Ha pedig városi környezetben élsz, így egyszerű módon hozhatod be a természetet az otthonodba. Nem tudunk olyan helyiséget elképzelni, ahol ez a különleges fa asztal ne lenne hasznos vagy dekoratív. Használd például előszobai kisasztalként a bejárati ajtó mellett, ahová apróbb tárgyakat pakolsz le, vagy végasztalként a kanapé mellett. A hálószobában helyezd el a rusztikus asztalt egy kényelmes szék mellé, hogy olvasósarkot hozz létre. A lehetőségek száma hatalmas!

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >