Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Farönk rusztikus dekoráció, 40 x 16 cm

Farönk rusztikus dekoráció, 40 x 16 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Ahány lakás, annyiféle stílus és berendezés. A rusztikus dekoráció viszont szinte az összes elképzelhető variációt képes feldobni egy kicsit, ez a dekorációs darab pedig pontosan erre bizonyíték: a farönk a nappalitól a hálóig bárhol jól mutat és a felhasználási módnak csak a lakástulajdonos fantáziája szabhat határt.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 40 * 16 cm
Anyaga:
- natúr fa
Alapanyaga természetes, enyhe színnel lakkozott, hántolt fa. A lakás bármely pontjának dísze lehet. Felhasználásához csak fantáziára van szükség, utólagos kezelést vagy megmunkálást nem igényel. Súlya kb 6 kg. A képeken látható kiegészítő elemek csak ötletadásnak vannak ott, a termék árában nincsenek benne, nem járnak hozzá! Ezekhez hasonló kiegészítőket dekorációs boltokban, bolhapiacokon vagy aukciós oldalakon bárki be tud szerezni magának.

A rusztikus farönk az a dekorációs elem, ami mindenhol jól mutat. Elhelyezhető a nappaliban, az étkezőben vagy a konyhában, mert ugyanolyan jól mutat rajta egy újság, egy bogrács vagy egy borosüveg is. Használható fekve és állítva is, fekvő helyzetben dohányzóasztalok vagy hasonló, mélyebb fekvésű bútorok kiegészítője lehet. A hálószobába téve az éjjeli kislámpa ideális tárolója lehet.
Ahogy a képek is mutatják, szinte bármilyen egyedi dekorációval jól tud kinézni. A gyerekszobában található manó is ráköltöztethető, de jól mutat régiségek, antik dolgok társaságában is: régi boroskancsó, petróleumlámpa vagy a padlásról lemenekített házi örökségek ideális társa tud lenni. Elhelyezhető szinte bárhol: a tv vagy a kanapé mellett, az előszobai puff társaságaként vagy a hifi-torony szomszédságában is, itt akár lemezek vagy a távirányító állandó helyeként is szolgálhat.
Az alapanyaga kiszárított, öreg fa, melyről a kéreg hántolással eltávolításra került, ezt követően a rönk kapott egy csiszolást és egy vékony lakkréteget is. Ennek következtében karbantartási igénye nincs, időnként portalanítani kell egy nedves ronggyal, ez minden tennivaló.
Jellege miatt beltéri használatra ajánlott, a kültéri léttel együtt járó átnedvesedés-kiszáradás folyamatot hosszú távon nem bírja, és a nagyon nedves beltéri környezet sem ideális neki a penészedés lehetősége miatt. Ha ezt a néhány alapvető óvintézkedést sikerül betartani, akkor a rusztikus rönk hosszú ideig dísze lesz a lakás bármely részének.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >