Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Lavadora rönkszelet alátét, közepes

Lavadora rönkszelet alátét, közepes
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A Lavadora-família közepes méretben készült tagja alátétként használható, natúr fából készült, gyönyörű és egyedi darab, mely első találkozáskor egész biztosan maradandó élményt nyújt. A alátét 100%-ban diófából készül, rusztikus stílusban. Tökéletesen használható asztali elemként vagy akár a ház körüli dekorációként is. A felhasználási lehetőségek számának csak a fantázia szabhat határt.

Hasonló termékek

Magasság: 2.5 cm Átmérő: 20 cm Súly: 0.25 kg
A faanyag veleszületett jellege miatt a méret és a színváltozat kissé eltérhet az egyes darabok esetében, mivel minden darab egyedi és önálló esztétikája van. Az egyedi gyártás során a méretek eltérhetnek. Anyaga szárított keményfa, fényes lakkal kezelve.
Felhasználható konyhai alátétként, kerti partikon a minibogrács tartójaként, elhelyezhető rá italos kancsó vagy üveg. Lakáson belül dekorációs elemként, könyv, távirányító, mobiltelefon tartója vagy fix helyeként funkcionálhat.
A képeken szereplő dekorációk nem részei a terméknek.

Legtöbben csak akkor gondolunk a különféle alátétekre, amikor hirtelen szükség lenne rájuk. Napjainkban ezek az alkalmatosságok meglehetősen egyformák is tudnak lenni. Ez talán azért van, mert sok konyhai alátét nem a kellő inspirációval készült, emiatt pedig kifejezetten unalmas. Az alátétek készítése előzetesen kiválogatott rönkökből egy teljesen egyedi famegmunkálási feladat, és szinte garantált, hogy aki egy ilyen termékkel találkozik, az emlékezni fog rá.

E különleges alátét felhasználásának csak a fantázia szab határt. Kültéri összejövetelek, kerti partyk, vízparti események, rendezvények egyedi kiegészítőjeként tud funkcionálni. Karbantartást nem igényel, a lakkozott felület pedig ellenáll az esőnek és a napfénynek is. Kemény, masszív kivitele a diófa erős anyagából fakad.

Ezek a gyönyörű alátétek kötelezőek minden helyiségben. Rusztikus kialakítású, az alátéteket a fa természetes erezete kíséri végig, külső rétegén körbe a fa eredeti kérge is megmaradt, ezzel is törekedve a természeteshez minél közelebbi állapot megtartására. A szeletek egy finom csiszolást követően festékkel, majd fényes lakkal kaptak kezelést.

Jól funkcionál edényalátétként vagy nassolni valók kínálójaként. A nappaliban pedig bármilyen tárgyat el lehet helyezni rá például egy dohányzóasztalon, puffon vagy a kanapén tartva mint állandó helye. Egymás tetejére rakva több darabot egy egészen egyedi dekorációs tárgyat lehet létrehozni, kötésben felpakolva néhányat pedig egy szélesebb, rusztikus bútordarabbal gazdagítható a helység.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >