Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Képkeret papagájtollakkal, fa

Képkeret papagájtollakkal, fa
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Fából készült képkeret, fehér háttérrel, valódi, sokszínű papagájtollakkal kirakva. Valódi papagájtollakból készült, nem utánzat vagy műanyag, ezek valóban a természet színei. Többféle méret és szín, két különböző ara papagáj fajta tollaiból készítve. Feltehető falra vagy a támasztója segítségével állítva.

Hasonló termékek

Külső méret: 19 x 14 cm
Ez a képkeret az ara ararauna (kék-sárga ara papagáj) és ara chloroptera (zöldszárnyú ara papagáj) tollainak felhasználásával készült. A keret eleje üveg, anyaga fa. Többféle méretű, színű és fajtájú tollból van összeállítva. Jól mutat falra szerelve, szekrényen vagy asztalon is, utóbbira a hátulján található kihajtható támasztóval lehet letenni. A tollak nagyon sokáig megőrzik ragyogó színeiket, ezért ez a dekoráció bármilyen extra karbantartás nélkül is nagyon hosszú ideig élvezhető marad.

A papagájok rajongóit nem kell meggyőzni arról, hogy kedvenc madaruk a természet legszebb alkotása. Ez a dekoráció elsősorban nekik szól, illetve azoknak is, akikben még csak most ébredezik a papagájok csodálata, vagy csak valami természetes dekorációval szeretnék feldobni a környezetüket.

Ez a különleges képkeret fotók helyett valódi papagájtollakat tartalmaz. A tollak kétféle óriáspapagájtól, a zöldszárnyú arától (ara chloroptera) és a kék-sárga arától (ara ararauna) származnak. A többi papagájfajhoz hasonlóan évente 1-2 alkalommal ők is vedlenek, ezekből a kihullott tollakból készülnek a dekorációs képkeretek. A tollak aztán idővel persze mindig visszanőnek.

A természet, és benne a papagájok minden színe megtalálható ebben a dekorációban, a tollak szándékosan úgy vannak összeválogatva, hogy a lehető legtöbb színvariáció megjelenhessen. Sárga, zöld, kék, piros, fekete, és ezek legszebb, legfinomabb átmenetei találhatók meg a képkeretben.

Ennek a keretnek az anyaga natúr hatású fa (de kapható belőle fehér színben is ugyanebben az árfekvésben). Könnyű, ezért bátran fel lehet akasztani szinte bárhová, de asztalra, szekrényre is felállítható a hátulján található támasztófül segítségével.

A portalanításon kívül semmilyen karbantartást nem igényel, a tollak meg vannak tisztítva és a képkeret illetve az üveg megvédik őket a szennyeződés, koszolódás lehetőségétől. A tollak ragyogó színei sokáig kitartanak, belátható időn belül nem kell tartani attól, hogy kifakulnak.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >