Vásárlás: Eleség / Keverékek


Előre összeállított magkeverékből sokféle létezik. Előnyük, hogy használatukkal a madár biztosan tiszta, jó minőségű takarmányhoz jut, mert ezeket a készítményeket a gyártók rendszeresen ellenőrzik, laborvizsgálatoknak is alávetik őket. A papagáj kényes ízlését itt is el kell találni, ezért ezeknek a keverékeknek az összeállítása fajta és méret szerint is változik, ki kell tapasztalni, mit eszik meg leginkább a madár.

Nimfa papagáj 1kg magkeverék, Prestige

Nimfa papagáj 1kg magkeverék, Prestige
A papagáj akkor érzi jól magát és akkor lesz a legjobb egészségi állapotban, ha rendszeresen kap tojástartalmú élelmet, vitaminokat és / vagy ásványi anyagokat. A Prestige eleségek megfelelnek a papagájetetés kihívásainak, emellett finomak is. Lényeges, hogy időben frissítsük a takarmányt és az ivóvizet.

1 120 Ft / 1 kg

Készlet: 5
Hullámos papagáj 1kg magkeverék, Prestige

Hullámos papagáj 1kg magkeverék, Prestige
A Prestige hullámos papagájoknak szánt elesége csak elsőosztályú alapanyagokat tartalmaz, melyek tökéletesen kielégítik a papagáj alapvető igényeit a táplálkozás terén. A rendszeresen Prestige eleséggel etetett papagáj egészséges, energikus és mindig jókedvű lesz. Az eledelt rendszeresen cserélni kell.

1 050 Ft / 1 kg

Készlet: 5
Hullámos papagáj Premium táp, 1kg, Prestige

Hullámos papagáj Premium táp, 1kg, Prestige
A Versele Laga Premium Prestige Budgies egy hullámos papagájoknak összeállított, dúsított magkeverék extrudált V.A.M. pelyhekkel. Etetésével elérhető az optimális bélműködés és emésztés (Florastimul). Különlegessége, hogy a takarmány mellett tisztított kagylóhéjat tartalmaz, mely a zúza működését segíti.

1 650 Ft / 1 kg

Készlet: 5
Classic óriáspapagáj-eleség, 1 kg

Classic óriáspapagáj-eleség, 1 kg
A napi etetési igény nagyban különbözik a madárfajtól és a madár életkorától függően. Az igény felmérése általában az, hogy eleinte többet adjunk enni a madárnak, hogy lássuk, mi az a mennyiség, amit már nem eszik meg. A helyes, naponta adandó mennyiség általában a testtömeg 5%-a körül szokott lenni.

1 350 Ft / 1 kg

Készlet: 20
Classic nagypapagáj-eledel, 1kg

Classic nagypapagáj-eledel, 1kg
A nagytestű papagáj-fajoknak megfelelő, teljes értékű takarmány, amelyet szakemberek fejlesztettek ki és kiváló minőségű,rendszeresen bevizsgált vetőmagból állítottak elő. A kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arányt hőkezelt kagylóhéjakkal gazdagítja, nélkülözhetetlen vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz.

1 500 Ft / 1 kg

Készlet: 0
Classic hullámos papagáj eledel, 1kg

Classic hullámos papagáj eledel, 1kg
Komplett takarmány hullámos papagájoknak. Kifejezetten ennek a fajnak megfelelő, teljes értékű tápanyag, amelyet szakemberekkel fejlesztettek ki, és értékes, minőségi vetőmagokból állítják elő, amelyeket egy független laboratórium rendszeresen ellenőriz. Hőkezelt kagylóhéjakkal és kalcium-foszforral gazdagítva.

1 500 Ft / 1 kg

Készlet: 3
Eledel nagypapagájoknak, Tropifit, 1 kg

Eledel nagypapagájoknak, Tropifit, 1 kg
Gondosan válogatott, természetes összetevőkből álló kivételesen gazdag eledel nagy papagájok számára. Az eledel többek között csíkos és fehér napraforgót, kardi magot (pórsáfrány mag), tökmagot, borsót, mungóbabot, valamint szárított gyümölcsöt (alma, ananász, banán, datolya) és zöldséget (sárgarépa, cékla, csicsóka) tartalmaz.

2 300 Ft / 1 kg

Készlet: -2
Budgie hullámos papagáj táp, 250g

Budgie hullámos papagáj táp, 250g
A gabonaféléknek köszönhetően a madarak megkapják a szükséges tápanyagokat, ásványi anyagokat és a szükséges vitaminok nagy részét. A Budgie hullámos papagáj táp válogatott gabonafélék és magok keveréke, amelyek gazdagsága az ökológiailag tiszta régiók termékeny talajának és a napsugaraknak köszönhető.

730 Ft / 250 gramm

Készlet: 4
Prémium táp + AJÁNDÉK rúd hullámos papagájnak 800g

Prémium táp + AJÁNDÉK rúd hullámos papagájnak 800g
Az exkluzív étel, a „Premium Food” csak természetes alapanyagokból áll. Ennek a tökéletesen kiegyensúlyozott keveréknek a formuláját a nagy papagájok igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki. Ez a takarmány rendkívül ízletes, és nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosít e bájos madarak egészségének fenntartásához.

1 270 Ft / 800 gramm

Készlet: 4
Prémium táp hullámos papagájnak 330g

Prémium táp hullámos papagájnak 330g
Az exkluzív étel, a „Premium Food” csak természetes alapanyagokból áll. Nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket. Ennek a tökéletesen kiegyensúlyozott keveréknek a receptjét a hullámos papagáj szem előtt tartásával fejlesztették ki. A „prémium étel” rendkívül ízletes, és nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosít.

580 Ft / 330 gramm

Készlet: 3
Max menü hullámos papagáj

Max menü hullámos papagáj
Kiki Max menü, teljesértékű élelem hullámos papagájok részére. A papagájtartás egyik legnagyobb kihívása az etetés, mert ezek az egzotikus madarak a természetben megszokták a változatosságot. Ez a keverék segít megoldani a kihívást, mert sokféle tápláló alapanyagot tartalmaz és a papagájok is imádják.

750 Ft / 500 gramm

Készlet: 3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >